zaterdag 24 oktober, 2020 22:58
Logo rondomvandaag.nl/Stellingwerven
Foto: SAR Nederland

Rients Plantinga uit Drachten is nog steeds niet gevonden

Ondanks een uitgebreide zoektocht afgelopen weekend van SAR Nederland is de vermiste Richard Plantinga uit Drachten nog steeds niet gevonden. SAR Nederland is een non-profit organisatie met als doel om vermiste personen op te sporen met een team op het water en/of op het land.


Drie dagen lang drone-team
SAR Nederland is met het drone-team aan het zoeken geweest naar de vermiste 38-jarige Rients Plantinga uit Drachten. SAR: "Gebieden die we vrijdag niet konden bereiken in Drachten en Beetsterzwaag onderzochten we zaterdag vanuit de lucht." Zondag heeft de organisatie nog samen met de politie van Drachten een zoekactie gedaan, zonder resultaat.

Al anderhalve week vermist
Rients Plantinga heeft zo'n anderhalve week geleden zijn woning vermoedelijk verlaten in een lichte spijkerbroek, zwarte schoenen en een donkerblauwe vest met capuchon. Rients had op dat moment een snee in zijn rechter wenkbrauw en een wondje onder zijn rechter oog op het jukbeen. Rients is geboren op 27-09-1981, is dus 38 jaar. Zijn lengte is 190 centimeter, zijn haarkleur donkerblond, zijn ogen zijn groen/blauw.

Heb je informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070 of 0900-8844.

Meer berichten