Afbeelding

Bij Bouwcenter Concordia in Oosterwolde vindt elke professional of klusser wat hij nodig heeft om de klus te klaren

Bedrijf in beeld

OOSTERWOLDE - Begin dit jaar heeft Bouwcenter Concordia Bouwcenter Vandenberg overgenomen. De afgelopen maanden is er flink verbouwd en is de locatie grondig aangepakt. De vestiging voldoet nu aan de eisen van deze tijd en verwachting van de klanten. Nieuwe en oude klanten zijn van harte welkom op de vestiging aan de Venekoterweg 19 in Oosterwolde. 

Bouwcenter Concordia Oosterwolde is de dertiende vestiging van Bouwcenter Concordia. Naast de Bouwcenter Concordia vestigingen heeft Concordia ook twee keuken-, sanitair- en tegelzaken, onder de naam Concordia Keuken & Bad, in Meppel en Heerenveen en zeven Primo Keukens showrooms in de regio, die zich voornamelijk richten op de project- en startersmarkt.

Veel professionals kennen Bouwcenter Concordia al wel, aangezien er in de buurt van Oosterwolde nog drie vestigingen te vinden zijn, namelijk in Heerenveen, Grijpskerk en Roden. Met de nieuwe vestiging in Oosterwolde zullen nu nog meer vakmannen Bouwcenter Concordia weten te vinden. 

De afgelopen maanden is er flink verbouwd en is de locatie grondig aangepakt. Er is een Bouwcenter Concordia vestiging gerealiseerd die voldoet aan de eisen van deze tijd en de verwachtingen van onze klanten. In de vestiging zit een bouwshop en een afhaalmagazijn met een breed assortiment aan hout- en bouwmaterialen, net als op de andere vestigingen van Bouwcenter Concordia. Logistiek wordt de vestiging ondersteund vanuit de hoofdvestiging in Meppel. Er is dagelijks bevoorrading van de meest uiteenlopende producten om zo de klanten nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn.

De showroom is ook flink onder handen genomen en hier vindt u nu een breed assortiment van wand- en vloertegels, gevelstenen, dakpannen, diverse soorten gevelbekleding, binnendeuren en sierbeslag. Ideaal als je zelf de look and feel van een product wilt ervaren of uw klanten een ruime keuze aan bouwmateriaal wilt aanbieden. Het assortiment van het afhaalmagazijn is ook erg uitgebreid. Er zijn nog meer verschillende soorten bouwmaterialen, zakgoed, bouwchemie, hout- en plaatmateriaal, ijzerwaren, tuinproducten en gereedschappen te vinden. Bouwcenter Concordia is er voor iedere klusser. Alles wat in de schappen ligt, is dus voor professioneel gebruik en dus van de allerbeste kwaliteit. 

Bij alle producten geven wij het juiste advies voor correcte verwerking. Wij leveren op tijd, onze prijzen zijn uiterst scherp. Kortom: wij zijn een sterke partner voor bouwbedrijven, aannemers, afbouwbedrijven èn particulieren. Vertrouwde kennis en service dichtbij het bouwproject, dat is wat elke bouwprofessional nog krachtiger maakt. Een voorbeeld van de uitstekende service van Bouwcenter Concordia is de WhatsApp-service. Stuur tijdens kantooruren eenvoudig een appje naar één van de kenners van Bouwcenter Concordia en zij helpen u graag met uw bestelling én met advies. Voor Oosterwolde kunt u appen naar: 06-11845093.

Komt u ook een kijkje nemen in het compleet vernieuwde Bouwcenter Concordia in Oosterwolde? U bent van harte uitgenodigd om eens langs te komen in de geheel nieuwe bouwshop van 250 m2 met gereedschappen, kitten, schroeven en alles wat benodigd is voor in de bouw. In het afhaalmagazijn van 1000 m2 staan alle bouwmaterialen netjes opgesteld voor het afhalen en buiten staan grote overkappingen met bouw- en tuinhout. Op het terrein van in totaal ca 5000 m2 zult u zeker weten vinden wat u zoekt om uw project te realiseren. 

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 7.00 – 17.15 uur en op zaterdag van: 08:00 - 12:00 uur. Tijdens de bouwvak zijn wij geopend van 8.00 – 16.30 uur en op zaterdagen is de vestiging dan gesloten

Bouwcenter Concordia Oosterwolde
Venekoterweg 19
8431 HG Oosterwolde
oosterwolde@bouwcenterconcordia.nl
0516 513 941
06-11845093 (WhatsApp)

https://www.bouwcenter.nl/concordia/oosterwolde/

Over Bouwcenter Concordia

Bouwcenter Concordia is met 13 vestigingen in Meppel, Hoogeveen, Dieverbrug, Dedemsvaart, Steenwijk, Heerenveen, Grijpskerk, Roden, Genemuiden, Dronten, Urk, Elburg en Oosterwolde nadrukkelijk in de regio vertegenwoordigd. Wij bieden de vakman alles op het gebied van bouw en verbouw, zowel binnenshuis als buitenshuis.

Wij zijn dé leverancier van alle hout en bouwmaterialen, voor iedere klusser. Onze 200 medewerkers staan iedere dag klaar om alle vragen te beantwoorden en wensen te realiseren.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 11 uur geleden
Afbeelding
Mobiele Minibos Winkelhart Oosterwolde Educatie 14 uur geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
"Je vindt hier bij Vlomarkt Makkinga hele mooie vintage spullen" Evenement 17 uur geleden
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 21 uur geleden
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 22 apr, 18:00
Afbeelding
Filmhuis Noordwolde draait 26 april de film Anatomy of a Fall Cultuur 22 apr, 12:00