zondag 5 juli, 2020 12:11
Logo rondomvandaag.nl/Stellingwerven
Foto archief Johan Vogelzang

Steungezin gezocht voor baby van vier maanden

Voor een baby van vier maanden oud in Drachten is de organisatie Buurtgezinnen op zoek naar een steungezin. Het gaat om een vrolijk, blij en tevreden meisje dat veel lacht. De moeder heeft veel meegemaakt en wil graag een positief leven opbouwen met haar dochtertje. Het kost de moeder moeite om haar leven goed te organiseren.

De moeder krijgt al professionele begeleiding. Ze kent weinig mensen in Drachten en er is geen familie die in staat is om op te passen. Ze wil graag meer mensen leren kennen in de buurt. Buurtgezinnen is op zoek naar een steungezin dat af en toe een middag of een avond voor deze baby zou willen zorgen. Zodat de moeder bijvoorbeeld even wat tijd heeft om een afspraak te maken met een vriendin.

Leuke dingen ondernemen
Of zodat ze gewoon eens even op zichzelf kan zijn, op kan laden of met haar creatieve hobby bezig kan zijn. Een steungezin waarmee moeder samen leuke dingen kan ondernemen om zo onder de mensen te zijn, is ook welkom.

Gezocht wordt naar een liefdevol gezin dat regelmatig een dagdeel op dit meisje wil passen, bij voorkeur op een middag. Het gezin staat als het goed is open voor regelmatig contact met deze moeder en haar dochtertje. Regelmaat en heldere afspraken maken zijn belangrijk en de mensen van het gezin moeten de baby kunnen halen en brengen.

Contactgegevens
Mensen die het steungezin willen zijn kunnen contact opnemen met Sjikke Jansma, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Smallingerland via sjikke@buurtgezinnen.nl of via telefoonnummer 06-25190848.

Meer berichten