Afbeelding

De corona-maatregelen van Ford dealer Jitze Hoogterp

Bedrijf in beeld

OOSTERWOLDE - De coronacrisis vraagt veel creativiteit van de ondernemers. Elke sector moet zelf bedenken hoe ze de maatregelen in hun bedrijf vorm kunnen geven. Natuurlijk geldt dit ook voor garages. Ford dealer Jitze Hoogterp in Oosterwolde kan gelukkig open blijven, maar heeft hiervoor wel een aantal dingen in hun werk moeten aanpassen. Bijvoorbeeld PickUp&Clean, een gratis haal- en brengservice van de auto, sleuteloverdracht op locatie en een Ford Video Check. 

Om alle dagelijkse werkzaamheden door te kunnen laten lopen in verband met het Corona virus heeft Ford dealer Jitze Hoogterp hun procedures iets aan moeten passen. Ze rekenen op de medewerking van hun klanten en vragen hen om voor het bezoeken van het pand deze procedures goed door te nemen.

Werkplaatsbezoek

Ruim voor de balie staat een tafel met een sleutelbakje waarin u uw sleutel kunt leggen, heeft u een afspraak, dan legt u de sleutels van uw auto hierin. De receptionist heeft de werkopdracht klaar liggen en zorgt ervoor dat de sleutel wordt ingenomen. Mochten er aanvullende werkzaamheden van uw kant zijn dan kunt u dit toelichten. 

Houd gepaste afstand van minimaal 1.5 meter

Tijdens onderhoud/reparatie aan uw auto kunt u niet in het pand wachten, gelieve buiten wachten (bij slecht weer even overleg met onze medewerker)

Wenst u een kop koffie dan kan één van de medewerkers u een kop koffie geven en u kunt deze buiten nuttigen.

De werkplaats is niet meer toegankelijk voor klanten

Ze gebruiken alleen de voordeur nog als ingang en uitgang

Graag zo min mogelijk gebruik maken van onze toilet

De monteurs van Ford dealer Jitze Hoogterp gebruiken stoelhoezen en handschoenen terwijl ze met uw auto bezig zijn. 

Wij zullen geen proefritten samen met de klant uitvoeren

Showroombezoek

Onze showroom blijft open

We zullen geen handen schudden en gepaste afstand houden (circa 1,5 meter)

Ford introduceert PickUp&Clean en spoort klanten aan om thuis te blijven

Het COVID-19 (Corona) virus heeft grote impact op ons dagelijks leven. Niet alleen de manier van werken is veranderd, thuissituaties zijn ook veranderd. PickUp&Clean biedt daarom een veilige afspraak met jouw lokale dealer. Wij maken het mogelijk om op locatie te komen om de auto op te halen, terug te brengen en ook de sleuteloverdracht is op locatie mogelijk. Daarnaast zal ook de Ford Video Check de onderhoudsbeurt persoonlijker maken.

Bij Ford staat de gezondheid van medewerkers, dealerorganisatie en klanten voorop en om het risico op verspreiding van COVID-19 zo veel mogelijk te vermijden, spoort Ford mensen aan om thuis te blijven. Dankzij PickUp&Clean kan de klant echter alsnog met zijn auto bij de Ford-dealer terecht voor service of onderhoud.

Met PickUp&Clean biedt Ford een oplossing om op een verantwoorde manier onderhoud en service mogelijk te maken. Dankzij dit relevante aanbod wordt direct contact vermeden, maar kan de klant toch de auto laten onderhouden of repareren bij de lokale Ford dealer. Hiermee biedt Ford zijn klanten de professionele aanpak die ze gewend zijn, maar dan op een verantwoorde manier zonder direct contact.

De PickUp&Clean bestaat uit een gratis haal- en brengservice van de auto, sleuteloverdracht op locatie en Ford Video Check. Zo kunnen Ford rijders goed voor zichzelf én hun auto blijven zorgen.

Klanten hoeven niet onnodig de deur uit, omdat de auto wordt opgehaald. De sleuteloverdracht kan op iedere locatie, bijvoorbeeld thuis of op het werk. Voor mensen met vitale beroepen een ideale uitkomst; de auto kan worden opgehaald op het werk en daar, na de service beurt, ook weer worden afgeleverd. Of juist tijdens de schaarse momenten van rust, kan de auto thuis worden opgehaald en afgeleverd en hoeft de klant geen tijd te besteden aan een rit naar de dealer.

Dankzij Ford Video Check kan de klant op ieder moment worden ingelicht over de status van de auto. Zo wordt de klant via een video, gemaakt door de Ford-monteur, op de hoogte gesteld over de status van de auto. Op deze manier blijft het contact met de dealer persoonlijk.

Klik op het logo om naar de site te gaan

Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 6 uur geleden
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 22 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00
Afbeelding
Mobiele Minibos Winkelhart Oosterwolde Educatie 23 apr, 15:00
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 14:00
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 13:03
Afbeelding
"Je vindt hier bij Vlomarkt Makkinga hele mooie vintage spullen" Evenement 23 apr, 12:00