Afbeelding
Foto: Big Five for Life Friesland

Big Five for Life™ deelt 20.000 internationale bestsellers uit

Algemeen

OOSTERWOLDE -  Het coronavirus slaat als een wilde, ongecontroleerde wervelwind om haar heen en ineens wordt alles onzeker: familieweekenden, vakanties, concerten, festivals, maar ook veel banen staan ineens op losse schroeven. Big Five  for Life™, gespecialiseerd in het krijgen van focus, zingeving en persoonlijke groei, deelt juist in deze tijden van onzekerheid maar liefst 20.000 boeken uit.

“Juist nú hebben mensen focus, kracht en zelfliefde nodig”, zegt Raymond Jansen, coach bij Big Five for Life™. “Er valt een groot stuk van je toekomst in duigen, omdat alles onzeker is. Maar juist dán is van alles mogelijk. En dat is precies wat we willen laten zien met deze actie. In heel Nederland zijn afhaalpunten beschikbaar gesteld waar mensen hun gepersonaliseerde boek ‘The Why Café’ kunnen afhalen.” 

Wereldwijde internationale bestseller
The Why Café staat al jaren wereldwijd in de bestsellerlijsten en niet voor niks. Het boekje leest als een trein en zit boordevol inspiratie, handvatten en situaties waar iedereen zich in herkent, zeker in deze tijd. Het boek is geschreven door John P. Strelecky en inmiddels in 40 talen herschreven en meer dan 60 landen uitgegeven.

Landelijke dekking
Big Five for Life™ telt meer dan dertig vestigingen door het hele land en heeft daarmee vrijwel een landelijk dekking. Life-, loopbaan- en businesscoaches werken met de succesvolle methode zodat mensen en organisaties hun Big Five for Life kunnen ontdekken: de vijf belangrijkste, persoonlijke levensdoelen. Deze actie sluit dan ook perfect aan bij haar missie en visie: wereldwijd miljoenen mensen inspireren om focus te krijgen en de beste versie van zichzelf te worden.

Hoe kom ik aan het boek?
Vul het volgende formulier in en je kunt een keuze maken of je het boek wilt laten bezorgen of dat je het boek ophaalt. “Mensen hebben dit nu meer dan ooit nodig”, vertelt Raymond Jansen “positieve energie, kracht en vooral nieuwe inzichten krijgen. Als niks zeker is, is dus alles mogelijk.” 

Afbeelding
De leden van Agora Club Súd East Fryslân houden van 4 t/m 25 april een online veiling via hun Facebookpagina. De opbrengst is bestemd voor een beleeftafel voor Odensehuis Dirk Baron in Drachten.
Agora Club 14 houdt online veiling voor Odensehuis Dirk Baron Verhalen uit de buurt 2 uur geleden
Afbeelding
Tweede Paasdag: Miniatuur & Modelbouwspektakel Steenwijk Evenement 9 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 21 uur geleden
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 23 uur geleden
Afbeelding
Beleef een betoverende fair op de Doevenkamp in Oldeberkoop Evenement 27 mrt, 16:00
Afbeelding
Martine Donker (34) uit Appelscha gaat door met bewustwording voor autisme Persoonlijke verhalen 27 mrt, 12:00
De 52e editie van de Autocross in Makkinga belooft wederom een groot spektakel te worden.
"Het aantal bezoekers is explosief toegenomen, dat hopen we natuurlijk voort te zetten" Evenement 27 mrt, 12:00
Afbeelding
Groot onderzoek naar koopgedrag in Fryslân eind maart van start Politiek 26 mrt, 18:00