Afbeelding
Foto: FotoTekst.nl

Hoveniersbedrijf Post uit Oosterwolde investeert in nieuwe locatie

Bedrijf in beeld

Oosterwolde – Hoveniersbedrijf Post is al vijftien jaar het adres voor aanleg en onderhoud van tuinen. Het bedrijf staat voor betrouwbaar, persoonlijk en servicegericht; een aanpak waarmee inmiddels een grote klantenkring in Ooststellingwerf en omgeving is opgebouwd. Door te investeren in een eigen, nieuwe locatie aan de Ploeggang 1a in Oosterwolde kan eigenaar Jan Jouke Post zijn klanten in de toekomst nog beter bedienen.

Het hoveniersbedrijf was voorheen gevestigd aan de Vaart Zuidzijde in Appelscha. “Een wat onzichtbare huurlocatie”, geeft de hovenier aan. Aan de Ploeggang 1a, tegenover de toegangsweg naar de winkelboulevard, heeft hij een half jaar geleden een eigen pand kunnen aankopen. “Ik ben er erg blij mee. Een mooie zichtlocatie die ons ook de mogelijkheid geeft om veel efficiënter te werken. Bovendien is de nieuwe locatie veel toegankelijker. Staat het hek open, dan is iedereen welkom om even binnen te lopen.”

Klanten kunnen bij Hoveniersbedrijf Post terecht voor alle mogelijke tuinwerkzaamheden. “Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein de klus is”, geeft Jan Jouke aan. “Voor ons is iedere klant gelijk. Of het nu de complete aanleg van een tuin betreft of enkel het plaatsen van een schutting of het snoeien van een fruitboom, dat maakt ons niet uit.” Dagelijks gaat Hoveniersbedrijf Post met drie teams op pad: een onderhoudsteam, een team voor de aanleg van tuinen en een allround-team. “Stuk voor stuk vakmensen en daarbij zijn ze ook nog eens heel sociaal. Ze denken altijd mee met de klant, waardoor we als bedrijf een optimale service kunnen bieden.”

Voorafgaand aan de werkzaamheden gaat Jan Jouke altijd eerst bij de klanten langs. “Geheel vrijblijvend! Ik kan dan even de tuin bekijken en de klant kan alle wensen kenbaar maken. Op deze manier kun je een gerichte offerte maken. Ik maak vervolgens altijd nog een tweede afspraak om de offerte door te spreken, zodat de klant later nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.” Deze transparante werkwijze heeft het bedrijf gebracht tot wat het nu is. “Voor vragen of advies, loop gerust bij ons binnen of neem telefonisch contact op via 06-17632186.” Kijk voor meer informatie op www.hoveniersbedrijfpost.nl.

Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Friesland de meeste fietsen gestolen Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Treinen en bussen ook in Fryslân 3 minuten stil Algemeen 2 uur geleden
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Aankondiging Open Avond donderdag 25 april Golfpark De Hildenberg 2024 Sport 12 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 12 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 18 apr, 18:00
Harry Dekker, Esther Verhagen en Perry de Neef nemen eerste zonnecrèmepaal in gebruik.
Gratis zonnebrandcrème verkrijgbaar in de gemeente Ooststellingwerf Gezondheid 18 apr, 16:00
Afbeelding
Draag bij aan het voortbestaan van de bij Natuur 18 apr, 10:00