Recreatie Wereld Wolvega
Recreatie Wereld Wolvega

23 tot en met 28 januari Recreatie Wereld Wolvega Huisshow

Bedrijf in beeld

WOLVEGA - Van 23 januari tot 28 januari 2020 kun je tijdens de Huisshow van Recreatie Wereld Wolvega verschillende mooie nieuwe Caravelair en LMC caravans bewonderen. Ook staan er een aantal caravan en camper occassions. Kom alvast in de vakantiesferen bij de gebroeders van der Wal, ziet u uzelf in de zomer al zitten voor één van hun huizen op wielen?

De Huisshow wordt tegelijkertijd georganiseerd als de Caravana en u moet er rekening mee houden dat er tijdens de show aangepast openingstijden zijn. Op de terug weg naar huis vanaf de Caravana bent u bij Recreatie Wereld Wolvega nog welkom. Op donderdag, vrijdag, maandag en dinsdag zijn die van 12.00 tot 21.00 en zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00. 

Tijdens de huisshow is er koffie / drankje met  een kleine versnapering. In een ongedwongen sfeer kunt u bij de nieuwe modellen van Caravelair en LMC caravans kijken. 

Recreatie Wereld Wolvega
Recreatie Wereld Wolvega is een klein bedrijf dat wordt gerund door de gebroeders Van Der Wal. Hier draait alles om zorgeloos vakantie vieren. U wilt toch ook de perfecte vakantie? Bij Recreatie Wereld Wolvega hebben ze passie om deze beleving waar te maken door voor hun klanten het beste recreatievoertuig te vinden. Ze adviseren u graag over de mogelijkheden die ze bieden, iedere klant heeft immers zijn eigen wensen en problemen. 

Verkoop en onderhoud caravans
Recreatie Wereld Wolvega is een officiële dealer van Dethleffs, LMC en Caravelair en tevens ook een garantiesteunpunt voor deze merken. Maar je vindt hier niet alleen gloednieuwe caravans. Bij het bedrijf in Wolvega doen ze ook aan bemiddeling, aankoop en verkoop van occasions. U bent altijd welkom om langs te komen aan de Chroomweg 2 in Wolvega en hopen iets voor u te kunnen betekenen. 

Naast verkoop en inkoop doet Recreatie Wereld Wolvega ook aan aankoopkeuring, bemiddeling, schadeherstel en onderhoud, het opbouwen van aanverwante artikelen, motorische onderhoud, APK, controlebeurten en nog veel meer. Ze staan voor kwaliteit en daarom voldoet de werkplaats van Recreatie Wereld ook aan de strenge eisen van de Hymer groep. 

Door de lange ervaring van de gebroeders Van Der Wal met recreatievoertuigen en het gebruik ervan, weten ze wat er speelt onder hun klanten. Zelf willen ze immers ook ontspannen en zonder zorgen op vakantie, dus waarom zouden hun klanten dat niet kunnen? Bij Recreatie Wereld Wolvega koesteren ze uw voertuig, alsof het hun eigen is, omdat ze weten hoe fijn het is om ontspannen op het vakantieadres aan te komen.

De koffie staat altijd klaar en ze praten graag met u over uw ervaringen en wensen. Zo weten ze precies hoe ze u kunnen helpen en gaat u over een paar maanden zorgeloos op reis.

Op reis met de camper
Recreatie Wereld Wolvega kan iedere camper, ongeacht gewicht en hoogte, onderhouden en keuren. Daarnaast kunnen zij eventuele schade vakkundig voor u oplossen. Hun werkplek, zoals eerder vermeldt, voldoet aan de Hymer-eisen en is daarom een verantwoordelijke en veilige keuze om uw camper te onderhouden. 

Het is ook mogelijk om uw camper via Recreatie Wereld Wolvega te verkopen. Na een kundige inspectie wordt er samen met u gekeken wat de juiste prijs is. Niet onbelangrijk, want hierdoor kan er snel met de verkoop worden begonnen. Bij bemiddeling start Recreatie Wereld Wolvega met een verkoopcampagne. Ze adverteren op vele betrouwbare internetsites en brengen uw camper onder de aandacht bij potentiële contacten. Bij verkoop van uw camper wordt er een provisiebedrag in rekening gebracht. Dit is echter alleen wanneer het gelukt is om de camper te verkopen. Hier geldt altijd: No cure, No pay.

Onderhoud en aanbouwen
Voor onderhoud van uw camper of caravan bent u dus bij Recreatie Wereld Wolvega aan het juiste adres, maar u kunt ook diverse accessoires aan uw voertuig laten bouwen door de vakkundige monteurs. Denk hierbij aan zonnepanelen, achteruitrijcamera's, schotelsystemen, luchtveringen, luifels, gasinstallaties of een rek voor uw fiets, motor of scooter. Door het transparante prijssysteem van Recreatie Wereld weet u gelijk waar u aan toe bent en komt u niet naderhand nog verrassingen tegen. 

Ondanks dat ze bij Recreatie Wereld Wolvega dealen in een bepaald aantal merken, kunt u met elk merk terecht voor reparatie en onderhoud, en het bestellen van onderdelen. In de technische recreatieshop heeft u een keuze op het gebied van technische onderdelen van uw camper of caravan en vouwwagen. Mochten ze een onderdeel niet in huis hebben, dan kunnen zij die voor u snel en eenvoudig bestellen. 

Kortom, bij Recreatie Wereld Wolvega kunt u terecht voor het totaalplaatje. Ze verkopen gloednieuwe caravans en gebruikte campers van vertrouwde merken. Daarnaast kunt u terecht voor al het onderhoud aan uw vakantievoertuig. Komt u ook een kijkje nemen tijdens de huisshow? Bij achterlaten van u naam,adresgegevens en E mail adres verloten wij een lang weekendje weg met eigen recreatievoertuig op een vakantiepark in Nederland. 

Recreatie Wereld Wolvega
Chroomweg 2
8471 XL wolvega
0561-613711
Recreatie Wereld Wolvega

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mobiele Minibos Winkelhart Oosterwolde Educatie 1 uur geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
"Je vindt hier bij Vlomarkt Makkinga hele mooie vintage spullen" Evenement 4 uur geleden
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 8 uur geleden
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Filmhuis Noordwolde draait 26 april de film Anatomy of a Fall Cultuur 22 apr, 12:00
Afbeelding
Weekend van het verdedigingserfgoed Educatie 21 apr, 18:00