woensdag 5 augustus, 2020 23:32
Logo rondomvandaag.nl/Stellingwerven

Voor dag en Dou wenst alle ouders en kinderen hele fijne feestdagen!

De kerstbomen zijn opgetuigd, kerstmuziek klinkt op alle groepen en de kinderen spelen met de bekende rood/witte kerstmutsen. Op alle locaties van Voor dag en Dou zijn we volledig ondergedompeld in de sfeer van deze gezellige feestdagen!

Deze weken van het jaar staan in het teken van gezelligheid en het samen zijn. Op de groepen van de kinderopvang vinden we het belangrijk dat we juist deze sfeer bieden aan alle kinderen. Met een gezamenlijk kerstdiner voor de kinderen vanaf 2 jaar vieren we ook op de kinderopvanglocatie écht kerst. Met zelfgemaakte hapjes, in hun mooiste kleren en naast de kerstboom, is dit een echt feest voor de kinderen. Ook de pedagogisch medewerkers genieten met volle teugen!

Wij kijken natuurlijk ook alvast vooruit naar 2020! In dit komende jaar bieden we ouders en kinderen natuurlijk gewoon kwalitatief goede kinderopvang. Binnen thema's die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen hebben we weer prachtige plannen voor het komende jaar.

Waar we ook heel erg naar uit kijken is naar de samenwerking met de ouders via onze nieuwe OuderApp. Vanaf 1 januari lanceren we dit nieuwe ouderportaal waarmee we alle ouders een heel handige, overzichtelijke bron van informatie bieden. Onze activiteiten staan in de agenda, de planning is eenvoudig aan te passen, belangrijke documenten zoals observaties, contracten en jaaropgaven zijn te vinden in de app. Het leukste van alles zijn nog wel de digitale schriftjes die een mooie indruk geven van wat de kinderen meemaken op een dag bij Voor dag en Dou.

Voor nu genieten we eerst nog even van de komende feestdagen. Wij wensen alle ouders en kinderen een heel gezellige kerst en jaarwisseling toe. Op naar 2020!

Meer berichten