zaterdag 8 augustus, 2020 15:58
Logo rondomvandaag.nl/Stellingwerven

Bij Béyonit kunnen ze meer dan alleen website bouwen

In 2010 ontstond in het WTC te Leeuwarden de voorloper van hun huidige onderneming. Bram Niemendal en Frank Zijlstra bouwden gezamenlijk Béyonit uit tot wat het nu is. Het bedrijf startte met online development maar groeide uit naar meerdere labels; Béyonit Events, Béyonit Strategy & advertising en Béyonit AVG. 

Béyonit is een full service, crossmediaal marketing & communicatiebureau dat bedrijven beter laat presteren. Met een groeiend team van enthousiastelingen lossen ze elke dag de technische, creatieve en marketinggerelateerde vraagstukken op van hun klanten.

Bij de oprichting van Béyonit richtten Bram en Frank hun pijlen eerst op online development, het maken van websites, apps, webshops of softwarepakketten. Werkend met een groeiend aantal klanten stuitten ze steeds weer op vragen van hun klanten. Vragen van hun klanten die te maken hebben met overige marketing en communicatiezaken. 

Vanzelfsprekend zette deze vragen Béyonit aan het denken: “Hoe kunnen we ook hier onze klanten mee helpen?”. En zo breidde Béyonit uit tot een crossmediaal marketing & communicatiebureau waar je als bedrijf niet alleen terecht kan voor een goed functionerende site of app, maar ook voor raad en daad wat betreft AVG & privacy, online activation, content & artwork, event & promotions, strategy & advertising, print & signing en hosting & security. 

AVG & privacy
De nieuwe privacywetgeving geeft veel Nederlandse ondernemers slapeloze nachten. Een klein foutje is snel gemaakt wanneer je niet goed bent ingelicht en kan grote gevolgen hebben. Bij Béyonit vinden ze dat je niet nerveus hoeft te worden van deze wet. Hun AVG-team staat graag voor u klaar om ingewikkelde privacywetgeving te vertalen naar iets praktisch: begrijpelijk en inzichtelijk. Ze laten zien dat je er juist heel veel voordeel uit kunt halen en werken we met maatwerkoplossingen, voor grote ondernemingen, verenigingen of de zzp’er.

Online activation
Onbekend maakt onbemind. Dus zet Béyonit bedrijven, diensten of producten zichtbaar in de markt. Hoe? Daar hebben ze zo hun tools, tricks en expertise voor. Belangrijkste is dat er meer leads, bestellingen, downloads of omzet is. Bij Béyonit geloven ze dat je mensen activeert door ze te verrassen, te prikkelen en te overtuigen van jouw meerwaarde. Maar bovenal geloven wij in de kracht van herhaling, een gedegen strategie en de kracht van trouwe klanten.

Content & artwork
Teksten, content, fotografie, video, animatie, vertalingen. Je kunt nog zo’n diamant van een creatief ontwerp hebben, als de foto’s niet om aan te zien zijn, de tekst boordevol d/t-fouten staat of de vertaling overgelaten is aan de buurman die best een woordje Duits spreekt, dan ga je natuurlijk de mist in. Daarom heeft Béyonit een team van professionals dat zorgt voor de puntjes op de i en voor een super representatie van een bedrijf!

Events & promotion
Af en toe is het belangrijk om een bedrijf live te presenteren. Dat moet natuurlijk dan allemaal goed geregeld zijn. Je wilt een event organiseren met impact. Een live activatie, promotie- of pop up-events of een beurs, die van A tot Z goed geregeld is. Béyonit regelt het, met aandacht voor beleving, creativiteit, technische en financiële haalbaarheid.

Strategy & advertising
De beste positionering van een bedrijf. Dat is waar het om draait. Béyonit ontwikkelt een winnende strategie die in lijn met de visie, missie en communicatieplan van hun klanten, of zet de huidige strategie voort en vertalen dit naar alle offline middelen die er zijn. Dat kan een brochure, een advertentie in een landelijk magazine of de plaatselijke courant, gadget voor je klanten of productcatalogus zijn. Maar denk ook aan billboards, signing of buitenreclame langs de weg of in de supermarkt.

Print & signing
Flyers, brochures, magazines, borden, doeken, vlaggen, kleding, businesscards. Er is nauwelijks iets wat de mannen en vrouwen van Béyonit niet kunnen ontwerpen en laten bedrukken, bestickeren of beletteren. Ook als dat binnen een paar uur geregeld moet worden. Daarvoor hebben we korte lijnen met grote leveranciers, maar ook lokale partijen. 

Hosting & security
Ondergewaardeerd, vaak vergeten, maar onmisbaar voor een applicatie op het web. Béyonit zorgt dat de online activiteiten van hun klanten te allen tijde snel en veilig zijn, dat ze uitstekend bereik hebben met een uptime van 99,9%. Zodat bezoekers je 24 uur per dag kunnen vinden en ongewenste bezoekers als hackers buiten de deur blijven. Safety first!

Subsidies
Kortom, bij Béyonit doen ze veel meer dan alleen websites bouwen. Ze zorgen ervoor dat ondernemers op de beste manier hun bedrijf kan presenteren aan hun publiek en dat alles veilig en volgens de regels gebeurd. Tijdens hun werk kwamen de mensen van Béyonit erachter dat veel ondernemers niet op de hoogte zijn van de vele subsidies waar ze wel recht op kunnen hebben. Zonde natuurlijk! Daarom is er Béyonit iemand die hier alles over weet en bedrijven kan helpen met het aanvragen van subsidies, onder andere bij Provincie Fryslân. 

Bij Béyonit koesteren ze al hun klanten. Kleine, lokale bedrijven uit Leeuwarden, de grotere Friese namen en internationale Nederlandse bedrijven. Ook buitenlandse klanten weten het Leeuwarders merkactivatiebureau te vinden. Béyonit is altijd op zoek naar de beste manier om bedrijven, klein of groot, te helpen met hun merk. In de afgelopen tien jaar hebben ze meer als duizend projecten begeleid en daarbij wijken ze bijna nooit af van de geplande kosten of planningen. Maar liefst 97% van hun klanten komen terug met nieuwe projecten. 

Bij Béyonit kun je terecht om je merk écht goed op de kaart te zetten. Ze hebben alle expertise in huis om hun klanten op alle vlakken te helpen. Of dit nu is met het bouwen van een veilige, goedwerkende en mooi uitziende website, live-reclame op een beurs of een volledige uitgewerkt communicatieplan. Ze gaan graag aan de slag met uw wensen!

Voor meer informatie ga naar: beyonit.nl 

Meer berichten