donderdag 6 augustus, 2020 00:38
Logo rondomvandaag.nl/Stellingwerven
Rustpauze van de fietsgroep. Linksonder wethouder Jongebloed
Rustpauze van de fietsgroep. Linksonder wethouder Jongebloed

Die-hards fietsen de hele winter door; Wethouder Jongebloed fietst mee

De senioren fietsgroep van het Buurtsportwerk fietst elke maandagmiddag tussen 13.30 en 15.30 uur een tocht door de gemeente. De groep bestaat uit echte doorzetters, men deinst niet terug voor wat hardere wind of een regenbuitje. De groep fietst gewoon de hele winter door!

De groep kreeg afgelopen maandag bezoek van wethouder Jongebloed. Hij fietste achteraan mee zonder elektrische aandrijving. In de pauze sprak hij de groep toe. Hij vindt het fantastisch dat de groep bestaat, dat zij zich niet door het wisselvallige Hollandse weer laten afschrikken en dat iedereen welkom is om aan te sluiten. "Op kou kun je je kleden en na afloop een heerlijke warme douche doet wonderen" .

Naast lekker fietsen is er onderweg ook altijd een korte rustpauze, na afloop drinkt de groep een kopje koffie of thee in het restaurant van Woonzorgcentrum LindeStede.

Ook meefietsen?

Mocht u ook op maandagmiddag willen uitwaaien, dan bent u om 13.30 uur van harte welkom bij LindeStede aan de Steenwijkerweg 49. De groep bestaat uit fietsers mét en zonder elektrische aandrijving. Voor informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met het Buurtsportwerk Weststellingwerf via email: buurtsport@sportfryslan.nl of telefonisch: 06 – 1292 0184

Meer berichten