Afbeelding

Tapijtcentrum Oosterwolde heeft een nieuwe naam

Bedrijf in beeld

OOSTERWOLDE - De zaak is begin september overgenomen door Sandra Kuipers en René van der Ent en heet nu RESA interieur & wonen. U kunt bij hen terecht voor uw complete woninginrichting. Nieuw is de collectie woonaccessoires dat nog steeds uitgebreid wordt.

Sandra zit al jaren in de woonbranche en begon ooit in een verfspeciaalzaak: "Ik werkte altijd voor een baas. Mijn man is wat dat betreft ondernemender. Hij zei; wat je nu voor een werkgever doet, dat kun je ook voor jezelf doen. Zo is het balletje gaan rollen." René en Sandra runnen nu  zo'n drie maanden RESA interieur & wonen in Oosterwolde en dat bevalt ze prima: "We zijn heel gastvrij ontvangen en er komen veel mensen langs om een kijkje te nemen in de winkel.

In september namen Sandra en haar man daarom Tapijtcentrum Oosterwolde  over en gaven het een nieuwe naam. RESA interieur & wonen. De winkel kreeg een nieuwe frisse look maar aan het assortiment is niet veel veranderd. Nog steeds kunt u voor alles op het gebied van woninginrichting terecht. "We hebben een ruime collectie aan raamdecoratie zoals gordijnen en jaloezieën, maar ook pvcvloeren, vloerbedekking, vloerkleden en zonweringen voor buitenshuis. Alle bekende merken kunt u bij ons vinden, zoals Luxaflex en Mflor PVC vloeren. Daarnaast hebben ze met woonaccessoires hun collectie uitgebreid: "We verkopen nu onder andere plaids en kussen van schapenvachten en Woodwick kaarsen maar we willen dit nog veel meer uitbreiden."

Sandra vertelt met veel plezier over haar werk: "Ik vind het prachtig om mensen te helpen een echt 'thuis' te maken. Je luistert naar de klant, naar hun eigen ideeën en geeft ze advies. Samen creëren we een plek waar ze echt thuis kunnen komen. Aan de ene kant ben je erg creatief bezig en aan de andere kant is het ook een exact vak. Alles moet perfect opgemeten en gemonteerd worden." Dat is een service die RESA interieur & wonen aanbiedt; het inmeten en het monteren van producten die in de winkel zijn aangeschaft.

RESA interieur & wonen verwelkomt u graag in de winkel. Bent u op zoek naar een mooie vloer of iets passends voor de ramen? Wilt u persoonlijk advies over hoe u uw woonkamer zo kan inrichten dat u zich helemaal thuis gaat voelen? Sandra en René helpen u met al uw woonwensen.

Informatie

Stipeplein 10

8431 WE Oosterwolde

0516 515 349
www.resa-oosterwolde.nl

Afbeelding
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 14 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 20 uur geleden
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00
Afbeelding
Mobiele Minibos Winkelhart Oosterwolde Educatie 23 apr, 15:00
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 14:00
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 13:03
Afbeelding
"Je vindt hier bij Vlomarkt Makkinga hele mooie vintage spullen" Evenement 23 apr, 12:00
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 23 apr, 08:00