zaterdag 8 augustus, 2020 19:07
Logo rondomvandaag.nl/Stellingwerven

Zelfverzekerd en goed gekleed aan het kerstdiner

Voor u het weet staat de kerst alweer voor de deur. Voor het kerstdiner is het belangrijk dat u er tiptop uitziet. Vincent Zanen van Vince! Bruidegom en Zakelijke mannenmode in Sonnega helpt u graag met het uitzoeken van een prachtig kostuum: "We gaan net zo lang door met passen tot we het perfecte pak voor u hebben gevonden. Een goed kostuum geeft de drager veel zelfvertrouwen."

Veel mensen vieren kerst met het traditionele kerstdiner. Samen met de familie genieten

van een overvloed aan eten en drinken. Voor het kerstdiner wordt er toch verwacht dat je er goed uitziet. Vincent Zanen van Vince! Bruidegom en Zakelijke mannenmode weet hoe een man goed voor de dag kan komen tijdens het kerstfeest: "Nette kleding hoort gewoon bij kerst. Het is leuk om je voor een speciale gelegenheid op en top te kleden. Een net overhemd en een jasje zijn daar uitermate geschikt voor."

Niet alle mannen voelen zich op hun gemak in een mooi kostuum, maar Vincent legt uit dat er voor iedere man een kostuum te vinden waar hij zich lekker in voelt: "In de winkel nemen we de tijd om verschillende pakken te passen. We stoppen pas als we iets hebben genoeg waar de klant zich helemaal goed bij voelt. Een goed kostuum kan iemand echt zelfvertrouwen geven."

Vincent vindt het belangrijk dat al zijn klanten lachend de deur uitgaan: "Ik wil iedereen het gevoel geven dat ik tijd voor ze heb en goed naar ze luister. Iedereen heeft een eigen stijl, dit kun je heel goed uitdragen met je kleding. Ga je voor een effen overhemd of toch één met een patroon. Andere mensen onderscheiden zichzelf met bijzondere schoenen, bijvoorbeeld de schoenen van Floris van Bommel."

De kleding en schoenen die Vincent verkoopt zijn van uitstekende kwaliteit. Ze blijven veel langer mooi, zelf na meerdere wasbeurten. Veel mensen denken daarom dat de kleding en service van Vincent alleen is weggelegd voor mensen met een dikke portemonnee. Dit is echter niet het geval: "Ik doe er alles voor om mijn prijzen laag te houden," legt Vincent uit, "Ook voor mensen met een kleiner budget kunnen we een mooi kostuum aanmeten."

Bij Vince! Bruidegom en Zakelijke mannenmode kunt u terecht voor de pakken van Wilvorst en de overhemden van Marvelis. Ook voor schoenen van Mr Fiarucci en van Bommel bent u bij Vincent op de goede plaats.

Wilt u ook zelfverzekerd en goed gekleed aanschuiven bij het kerstdiner? Vincent helpt u graag verder in zijn winkel in Sonnega.

Meer berichten