Afbeelding

Fantastische Open Dag Kitty's Plaza

Algemeen

DONKERBROEK - De Open Dag vanwege het 15-jarig bestaan van Beautycenter Kitty's Plaza aan de Herenweg 60 in Donkerbroek wordt zaterdag 5 oktober een hele mooie dag, met allerlei fantastische aanbiedingen, dagacties, demonstraties door verschillende specialisten en bedrijven en een Rad van Fortuin waar voor tweeduizend euro aan prijzen te winnen is.

Rad van Fortuin

De opbrengst van het Rad van Fortuin gaat naar het goede doel De Schuilschuur (www.deschuilschuur.nl). De Open Dag begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. De enthousiaste Sybil zal de hele dag alle activiteiten 'aan elkaar praten' als presentator en spreekstalmeester. Sybil is het alter ego van toneelspeelster Neeltje van den Brand. Neeltje is allround actrice, dagvoorzitter, workshopgever, trainer, doet van alles met overgave, inhoud en enthousiasme. Kijk voor meer informatie op haar website www.toneeltje.nl

Goede doel: Schuilschuur

Neeltje is bovendien oprichter en uitwerker van het goede doel van de Open Dag: De Schuilschuur. Op de website van de Schuilschuur vind je alle ins en outs van dit initiatief, waar mensen die pas gescheiden zijn een rustiger woonplek voor zichzelf kunnen vinden om de boel weer op een rijtje te krijgen.

Humor

Neeltje: "Humor is het allerbelangrijkste, daarmee kun je je grootste ellende altijd relativeren. Ik vind het altijd fijn om iets van mijn humor aan anderen door te geven en blij te maken." Bovendien is zij ervaringsdeskundige en heeft een groot (zakelijk) netwerk opgebouwd van mensen die kunnen helpen de warboel van een scheiding te ordenen.

Twee appartementen

In De Schuilschuur worden twee appartementen gebouwd die voor een zo laag mogelijk tarief zullen worden verhuurd aan mensen die in tijdelijke woningnood zitten vanwege hun scheiding. Er is een officiële stichting voor opgericht om alles in correcte banen te leiden. Verschillende mensen uit de buurt helpen belangeloos mee met de verbouw, er komen donaties binnen, dat is hartverwarmend. Ook de steun van Kitty Sueter van Kitty's Plaza, die de opbrengst van het Rad van Fortuin ter beschikking stelt, is hartverwarmend. "Daarom ben ik de hele dag als mijn alter ego Sybil de hele dag aanwezig om met de nodige humor het geheel aan elkaar te praten. Daarmee help ik bovendien Kitty, dan heeft zij een presentator voor de hele Open Dag. We gaan er iets leuks van maken", lacht ze.

Acties op Facebook

Hou ook de Facebookpagina van Kitty's Plaza goed in de gaten, want daar worden regelmatig mooie beauty-prijzen uitgedeeld!

Harry Dekker (Staatsbosbeheer), Esther Verhagen (gemeente Ooststellingwerf) en Perry de Neef (Sundo) nemen eerste zonnecrèmepaal in gebruik.
Gratis zonnebrandcrème in Ooststellingwerf Gezondheid 2 uur geleden
Afbeelding
Gemeentehuis Weststellingwerf kleurt blauw vanwege jubileum Canadian Royal Airforce Politiek 5 uur geleden
Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 7 uur geleden
Rieneke van Tongeren
Rieneke van Jongeren vertelt over haar boek: ´Mahmoud & Mahmoud´ Evenement 9 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 21 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 23 uur geleden
De leden van Agora Club Súd East Fryslân houden van 4 t/m 25 april een online veiling via hun Facebookpagina. De opbrengst is bestemd voor een beleeftafel voor Odensehuis Dirk Baron in Drachten.
Agora Club 14 houdt online veiling voor Odensehuis Dirk Baron Verhalen uit de buurt 28 mrt, 15:00
Afbeelding
Tweede Paasdag: Miniatuur & Modelbouwspektakel Steenwijk Evenement 28 mrt, 08:00