Afbeelding

Pop-uptentoonstelling Glass Room Experience

Cultuur

OOSTERWOLDE - Heeft u weleens het gevoel dat u geen controle meer heeft over uw digitale accounts? Heeft u te veel apps geïnstalleerd? En heeft u te vaak op 'akkoord' geklikt? Wellicht is het dan tijd om in de bibliotheek van Oosterwolde de tentoonstelling Glass Room Experience te bezoeken.

De tentoonstelling is ontworpen door Tactical Tech en is door de Friese bibliotheken naar Oosterwolde gehaald. Tactical Tech is een in Berlijn gevestigde non-profitorganisatie die werkt op het snijvlak van technologie, mensenrechten en burgerlijke vrijheden. Deze organisatie biedt trainingen, verricht onderzoek en creëert culturele interventies die bijdragen aan het bredere sociaal-politieke debat over digitale veiligheid, privacy en de ethiek van data.

Impact van technologieën
De Glass Room Experience is een tentoonstelling over data en privacy en maakt u bewust van de impact van technologieën op ons leven. Tijdens de tentoonstelling vindt u in de kunstobjecten antwoorden op vragen als hoe worden data uit mijn selfie gehaald en waarmee ga ik precies akkoord als ik het privacybeleid accepteer?

Gratis toegankelijk
Het bibliotheekpersoneel geeft graag antwoord op uw vragen. De tentoonstelling is tot en met 7 juni in de bibliotheek van Oosterwolde en is gratis toegankelijk tijdens de openingstijden van de bibliotheek.

Afbeelding
Mobiele Minibos Winkelhart Oosterwolde Educatie 2 uur geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
"Je vindt hier bij Vlomarkt Makkinga hele mooie vintage spullen" Evenement 5 uur geleden
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 9 uur geleden
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Filmhuis Noordwolde draait 26 april de film Anatomy of a Fall Cultuur 22 apr, 12:00
Afbeelding
Weekend van het verdedigingserfgoed Educatie 21 apr, 18:00