Ray Geerling is de nieuwe interim-directeur van sociaal werkbedrijf Empatec, waar 1.100 medewerkers werken.
Ray Geerling is de nieuwe interim-directeur van sociaal werkbedrijf Empatec, waar 1.100 medewerkers werken. Foto: Empatec

Nieuwe interim-directeur voor NV Empatec

Zakelijk

SNEEK - Het bedrijf Empatec heeft een interim-directeur aangesteld die dinsdag 20 april is begonnen. Hij heet Ray Geerling, woont in Steggerda en vervangt (tijdelijk?) directeur Harry de Wit.

Empatec is een groot sociaal werkbedrijf met 1.100 medewerkers en één van de grootste werkgevers van Friesland en biedt werk aan medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt. Empatec is in meerdere gemeenten actief, namelijk De Fryske Marren, Harlingen, Waadhoeke, Súdwest Fryslân, Terschelling en Vlieland.  

Ervaring in verschillende directiefuncties

Ray Geerling woont in Steggerda en is al ruim dertig jaar werkzaam in het sociaal domein in diverse directiefuncties. Zowel in het werkveld van de private als de publieke sociale zekerheid. Als adviseur, interim-manager en (commercieel) directeur in zowel werk, re-integratie, participatie, inkomen en zorg van de sociale zekerheid/het sociaal domein. Naast zijn werk geeft hij trainingen, opleidingen en cursussen op het gebied van de sociale zekerheid en management.

Aanvulling op directieteam van Empatec

Met zijn kennis en ervaring is de heer Geerling een goede aanvulling op het directieteam van Empatec. Zijn verantwoordelijkheid ligt op het bestuurlijke deel van de bedrijfsvoering van Empatec en is daarvoor het eerste aanspreekpunt voor externe contacten.

Afbeelding
Het complete gids voor het onderhouden van je hottub of jacuzzi Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Afraw Nation behaalt tweede plaats bij NK van UDO en kwalificeert zich voor EK in Duitsland Algemeen 23 apr, 09:01
Afbeelding
Deze zomervakantie niet al te ver van huis? Dit zijn 4 top vakanties dicht in de buurt! Recreatie & Ontspanning 22 apr, 15:20
Afbeelding
Arena Friso Sneek explodeert na golden set in waanzinnig duel Sport 22 apr, 10:27
Afbeelding
VC Sneek massaal in actie voor maand van de voedselbank Sport 22 apr, 09:00
Afbeelding
Friso Sneek zet forse stap richting finale play offs Sport 19 apr, 14:00
Afbeelding
Het kiezen van de juiste auto- of motorverzekering Algemeen 19 apr, 11:14
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 19 apr, 08:00