Afbeelding

Speciale online avond voor ondernemers in Súdwest Fryslân

Zakelijk

Met als thema ‘Perspectief voor de toekomst’ wordt op 15 februari in de gemeente Súdwest Fryslân een online bijeenkomst voor ondernemers gehouden.

Veel ondernemers staan in deze corona-periode voor een enorme uitdaging waarbij het moeilijk te voorspellen is hoe de (nabije) toekomst eruit zal zien. De gemeente vindt het juist daarom belangrijk dat ondernemers met elkaar en met de gemeente in gesprek blijven. Daarom organiseert het de online bijeenkomst die van 20.00 tot 21.30 uur duurt.

Inspireren en informeren voor een sterke toekomst

Het wordt een avond om te informeren, inspireren, discussiëren en ook om van elkaar te leren om samen sterker de toekomst aan te kunnen. De gemeente gaat in gesprek met experts die kennis hebben van de lokale economie.

Ook delen verschillende ondernemers hun ervaringen en is er de mogelijkheid om online te netwerken. Het wordt een interactieve avond waarbij je actief kunt deelnemen en je vragen kunt stellen via de chat.

Aanmelden vóór 11 februari 2021

Ondernemers die zich voor 11 februari aanmelden voor deze livestreamsessie en hun adresgegevens invullen, krijgen een leuke verrassing thuisgestuurd die hun deelname nog specialer maakt, belooft de gemeente Súdwest Fryslân. Via deze link kun je je aanmelden: https://sudwestfryslan.nl/publicatie/online-ondernemersavond-perspectief-voor-de-toekomst.

Afbeelding
Vereniging Ondernemend Sneek en Súdwest-Fryslân verwelkomen bezoekers met open armen Verhalen uit de buurt 7 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 12 uur geleden
Afbeelding
Het complete gids voor het onderhouden van je hottub of jacuzzi Algemeen 24 apr, 09:03
Afbeelding
Afraw Nation behaalt tweede plaats bij NK van UDO en kwalificeert zich voor EK in Duitsland Algemeen 23 apr, 09:01
Afbeelding
Deze zomervakantie niet al te ver van huis? Dit zijn 4 top vakanties dicht in de buurt! Recreatie & Ontspanning 22 apr, 15:20
Afbeelding
Arena Friso Sneek explodeert na golden set in waanzinnig duel Sport 22 apr, 10:27
Afbeelding
VC Sneek massaal in actie voor maand van de voedselbank Sport 22 apr, 09:00
Afbeelding
Friso Sneek zet forse stap richting finale play offs Sport 19 apr, 14:00