Afbeelding
Foto: Jack & Jones Leeuwarden

Black Friday bij Jack & Jones

Zakelijk nieuws

LEEUWARDEN - Het is nog niet eens zo lang geleden dat de Black Friday traditie uit de VS naar Nederland is gewaaid. Toch is de dag, waarbij enorm veel korting wordt gegeven, ook hier enorm populair. Jack & Jones Leeuwarden weet al voor het derde jaar hun klanten te verrassen met groot voordeel!

Jack & Jones staat bekend om zijn modieuze, hippe maar ook zeker betaalbare kleding. Nu stunten ze tijdens Black Friday met 20% korting op de gehele collectie! Naast de actie zijn ze ook nog extralang open, om iedereen de kans te geven te profiteren van deze deal. Dit jaar valt Black Friday op 29 november, een vrijdag, en speciaal daarvoor is er een extra koopavond. Shoppers zijn tot 21.00 welkom! 

“In 2017 was het tijdens Black Friday druk, in 2018 drukker, we verwachten nu topdrukte,” vertelt Niels te Hennepe van Jack & Jones Leeuwarden, “We zien dat het steeds meer leeft. Ik denk dat elke Nederlander wel weet dat het binnenkort weer Black Friday is.” Volgens Te Hennepe wordt de actiedag elk jaar populairder en spelen ook steeds meer ondernemers er op in. “Het gaat echt leven.”

Jack & Jones is een Deense winkelketen die kleding verkoopt van dezelfde naam en heeft wereldwijd meer dan 1000 winkels, wat het een van Europa's grootste producenten maakt van herenkleding. Jack & Jones is sinds 2000 een van de twintig individuele merken van het Deense moederbedrijf Bestseller. In 2018 waren er 180 Jack & Jones in Nederland.

Jack & Jones 
zaailand 117-119 
Leeuwarden

Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 6 uur geleden
En film af Nikolaj Arcel
Filmhuis Sneek toont The Promised Land met in de hoofdrol Mads Mikkelsen. Cultuur 12 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00
Afbeelding
Kleding inzamelingsactie G.V. De Stanfries 4 april in IJlst/Oosthem Sport 27 mrt, 15:27
Afbeelding
Inwoners centraal in gastvrij Súdwest-Fryslân Politiek 27 mrt, 15:25
Afbeelding
Groot onderzoek naar koopgedrag in Fryslân eind maart van start Politiek 26 mrt, 18:00
Afbeelding
VC Sneek H1 wint voorlaatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Vocasa H2 Sport 26 mrt, 15:00
Afbeelding
Aanvragen lening voor verduurzamen huis afgelopen 10 jaar verachtvoudigd Duurzaamheid 26 mrt, 08:00