Afbeelding
Foto: Patricia Akersloot

RondOm Foto van het Jaar 2021

Winnen

FRIESLAND - Als lokale krant willen wij opkomend talent ondersteunen. En talent, dat hebben we genoeg in de provincie. Wat we ook genoeg hebben in Friesland, zijn prachtige plaatjes. Dus dachten we: waarom zouden we dat niet combineren? Prachtige plaatjes en getalenteerde fotografen uit Friesland.

Daarom hebben we een fotowedstrijd op poten gezet. In maart zijn we afgetrapt met het thema lente. Het thema van de wedstrijd wordt ruim van te voren bekend gemaakt en is ook online te vinden. Uit de inzendingen kiest de redactie van RondOm Vandaag drie genomineerde foto’s. Deze foto’s krijgen een plekje in de krant, waarbij hun naam wordt vermeld, de locatie waar de foto is genomen en als de fotograaf dat wilt, ook hun Instagramtag.


Foto: Krista Visser

Uit de drie genomineerde foto’s kunnen onze lezers op sociale media en op onze website één editiewinnaar kiezen. De editiewinnaars zullen wij bijhouden op een speciale pagina op onze website. Aan het eind van het jaar kiest een professionele jury de RondOm Foto van het Jaar 2021 uit. De winnende fotograaf krijgt een paginagroot interview in al onze edities én mag een jaar lang foto’s voor onze krant en online kanalen maken. Er is online door jullie massaal gestemd en de winnaar van het thema Vakantie is: Wikje de Vries . Gefeliciteerd Wikje!


Foto: Femke Jaarsma

Voorwaarden
Wil je ook mee doen? Je mag elke editie mee doen en per thema drie liggende foto’s insturen. Mail je foto’s naar linda@rondomvandaag.nl. Vermeld bij jouw inzendingen je naam, je woonplaats, de plek waar de foto is gemaakt en eventueel je Instagramtag. Het volgende thema is: water.

De deadline voor inzending is woensdag 22 september. Scan onderstaande QR code of klik hier om te stemmen.

Afbeelding
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 5 uur geleden
En film af Nikolaj Arcel
Filmhuis Sneek toont The Promised Land met in de hoofdrol Mads Mikkelsen. Cultuur 11 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00
Afbeelding
Kleding inzamelingsactie G.V. De Stanfries 4 april in IJlst/Oosthem Sport 27 mrt, 15:27
Afbeelding
Inwoners centraal in gastvrij Súdwest-Fryslân Politiek 27 mrt, 15:25
Afbeelding
Groot onderzoek naar koopgedrag in Fryslân eind maart van start Politiek 26 mrt, 18:00
Afbeelding
VC Sneek H1 wint voorlaatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Vocasa H2 Sport 26 mrt, 15:00
Afbeelding
Aanvragen lening voor verduurzamen huis afgelopen 10 jaar verachtvoudigd Duurzaamheid 26 mrt, 08:00