Schulting en Poutsma naar finale 1.000 meter

DORDRECHT - Suzanne Schulting is zojuist als eerste gefinished in haar halve finale van de 1.000 meter bij het WK Shorttrack en Selma Poutsma als derde in dezelfde race. Beide dames zijn door naar de beste zes die straks de finale gaan schaatsen.

Sjinkie Knegt reed mooi op de tweede plek in zijn halve finale 1.000 meter totdat de Belg Stijn Desmet ineens binnendoor twee posities pakte en hem voorbij stak. Semen Elistratov ging Sjinkie ook nog voorbij en de Bantegaster finishte plits ineens als vijfde en laatste. Oftewel de B-finale is straks zijn podium op de kilometer. De andere Nederlanders zijn al uitgeschakeld op deze afstand.

Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 16 uur geleden
Kleding inzamelingsactie G.V. De Stanfries 4 april in IJlst/Oosthem Sport 21 uur geleden
Inwoners centraal in gastvrij Súdwest-Fryslân Politiek 21 uur geleden
Groot onderzoek naar koopgedrag in Fryslân eind maart van start Politiek 26 mrt, 18:00
VC Sneek H1 wint voorlaatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Vocasa H2 Sport 26 mrt, 15:00
Aanvragen lening voor verduurzamen huis afgelopen 10 jaar verachtvoudigd Duurzaamheid 26 mrt, 08:00
Scouting Jambowa Bolsward adopteert Marinemonument Verhalen uit de buurt 25 mrt, 20:00
Charmante en grappige Jip op zoek naar een nieuw thuis Verhalen uit de buurt 25 mrt, 12:00