donderdag 6 augustus, 2020 18:12
Logo rondomvandaag.nl/Sneek
Foto: Website Freulepartij

Freulepartij Wommels vraagt ondersteuning kaatsclubs

  Sport

De Freulepartij van Wommels doet een oproep aan alle kaatsvererenigingen om hen op een aantal onderdelen te helpen. Vanwege coronaperikelen is de jaarlijkse kaatswedstrijd verplaatst naar zaterdag 19 september.

"Ondanks het ontbreken van publiek willen we toch proberen om een Freulewaardige dag te organiseren. Hier hebben we echter wel een aantal zaken voor nodig zoals een goed gevulde kaatsagenda met afdelingswedstrijden voor de jongens, het streven is minimaal 6 weken voorafgaand aan 19 september en minimaal 1 wedstrijd per weekend zodat ze wedstrijdritme kunnen opbouwen."

Ook wil de organisatie graag een Freulewaardige wedstrijdlijst op 19 september, dus deelname van zoveel mogelijk verenigingen. "We willen bij deze dan ook een oproep doen aan de verenigingen en de KNKB om samen een wedstrijdagenda met afdelingswedstrijden voor de jongens op te stellen voor augustus en september. Wij willen verenigingen vragen of er animo is voor een Freule op 19 september. Geef daarom voor 7 augustus door via secretaris@defreulepartij.nl of jullie als vereniging een partuur gaan afvaardigen."

Lees meer op: www.defreulepartij.nl/freule-2020-en-oproep-aan-verenigingen

Meer berichten