Social Club Friesland-oprichter Rinus Beintema van Stichting Suver Nuver.
Social Club Friesland-oprichter Rinus Beintema van Stichting Suver Nuver. Foto: Johan Vogelzang

Medicinale wietolie verspreider Suver Nuver viert 3 oktober feest

Samenleving

De Friese vooruitstrevende medicinale wietolie-verspreider Suver Nuver viert op 3 oktober 2020 digitaal het 5-jarig bestaan van Stichting Suver Nuver's eerste Social Club: Social Club Friesland. Dat zal gebeuren door middel van een live studio programma dat wordt uitgezonden vanaf 14.00 uur via de eigen sociale media-kanalen.

Gasten uit cannabis industrie
Suver Nuver schrijft: "In onze nieuwe innovatieve hi-tech studio, zal oprichter Rinus Beintema terugkijken naar de afgelopen vijf jaar en gaat hij het gesprek aan met relevante en prominente gasten in de (medicinale) cannabis industrie. Welke gasten dat zullen zijn, wordt later deze maand bekend gemaakt. Daarnaast zal het studio programma voorzien zijn van live muziek, korte beelden van eerdere video publicaties en een special guest.

Inmiddels is Suver Nuver met zeven Social Clubs actief in een groot deel van Nederland van waaruit de medicinale wietolie wordt verspreid. De stichting met behulp van actieve vrijwilligers geeft de wiet gratis weg, het vraagt alleen een vrijwillige bijdrage van diegenen die het gebruiken voor bijvoorbeeld het verlichten van pijn of het verlichten van medische klachten. Deze Social Clubs zitten in Parkstad/Kerkrade, Zwolle, Groningen, Utrecht, Rijswijk, Eindhoven en uiteraard in Leeuwarden waar het vijf jaar geleden begon.

Uitzending op Youtubekanaal
Oprichter Rinus Beintema: "Gebruik ons youtube kanaal 'Stichting Suver Nuver Social Club Friesland' en abonneer je (gratis) zodat je een bericht krijgt zodra we het jubileumprogramma gaan uitzenden." Kijk ook op de website https://www.suvernuver.org/ als je meer wilt weten over deze bijzondere stichting en achtergronden over medicinale wietolie.

Afbeelding
Friso Sneek zet forse stap richting finale play offs Sport 1 uur geleden
Afbeelding
Het kiezen van de juiste auto- of motorverzekering Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 7 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Friso Sneek treft runner up Draisma Dynamo in halve finale Sport 18 apr, 09:06
Afbeelding
Ontdek Kinderdans bij Kunstencentrum Atrium! Cultuur 17 apr, 10:48
Afbeelding
Visles op OBS de Oudvaart Sneek Algemeen 15 apr, 08:48
Afbeelding
Aantal Friese woningen met zonnepanelen in 2,5 jaar tijd toegenomen met 81,2% Duurzaamheid 12 apr, 08:00