Prins Elroy 1e & gevolg, Jeugdprins Jurre 1e & gevolg wenst u allen een spetterend, liefdevol, gezond maar vooral carnavalesk 2021 toe! Hoe somber en treurig het er soms uit kan zien vergeet nooit: Hang zelf de slingers op en maak van elke dag een fantastische dag.
Prins Elroy 1e & gevolg, Jeugdprins Jurre 1e & gevolg wenst u allen een spetterend, liefdevol, gezond maar vooral carnavalesk 2021 toe! Hoe somber en treurig het er soms uit kan zien vergeet nooit: Hang zelf de slingers op en maak van elke dag een fantastische dag. Foto: Carnavalsvereniging De Oeletoeters

Speciale carnaval drive-in voor feestpakketten in Sneek

Cultuur

Prins Elroy de 1ste van Sneker carnavalsvereniging De Oeletoeters presenteert op zaterdag 23 januari de allereerste editie van de spetterende “Drive in en Peer um”. Deze uiteraard coronaproof carnavalsactiviteit vindt plaats bij het clubgebouw de Hofnar aan de Oude Dijk 15. Je kunt er dan speciale ‘coronacarnavalfeestpakketten’ ophalen om thuis toch nog zoveel mogelijk het echte carnaval te kunnen vieren ondanks coronamaatregelen.

De creatieve Sneker carnavalsvereniging heeft verschillende pakketten samengesteld. Zo is er een feestpakket met daarin onder andere ballonnen, slingers en een shotje voor de sfeer, zodat je zelf thuis een carnavalsfeestavond kunt vieren voor. Bij een feestje hoort een borreltje, daarom bieden de Oeletoeters een Bierproeverij pakket en/of wijnpakket aan.

Na een avondje feesten zijn vitamines gewenst ook daar hebben ze een oplossing voor bedacht, namelijk het Fruitpakket met recepten van Prins Elroy de 1ste en gevolg. Ook hebben wij een heerlijk zelf gebakken “Home PakeMade Cake” in het assortiment. Deze feestpakketten kun je bestellen tot uiterlijk 10 januari aanstaande bij Prins Elroy.

Uitreiking op spectaculaire wijze

Bij de speciale “Drive in en Peer um” worden de pakketten op spectaculaire wijze uitgereikt en je kunt toch gewoon in je auto blijven zitten. De Oeletoeters beveelt het wel aan om familie, vrienden mee te nemen in de auto en deze unieke carnavalservaring mee te laten beleven. Je bent ook welkom op de fiets, maar per auto heeft de voorkeur. Tijdens deze beleving kun je ook nog eens genieten van een koffie/chocomelk To Go.

Tijdsloten ingesteld vanwege richtlijnen RIVM

De Oeletoeters neemt alleen vooraf betaalde bestellingen aan, en in verband met de richtlijnen van het RIVM vraagt de club iedereen zich te houden aan de toegewezen tijdsloten. Met deze actie willen wij graag zoveel mogelijk geld ophalen voor onze vereniging CV De Oeletoeters in deze bijzondere tijd, we hopen de inkomsten die wij missen doormiddel van deze actie te kunnen compenseren.

Kijk voor meer informatie over de prijzen van de pakketten en hoe je bij Prins Elroy de 1e persoonlijk kunt bestellen, op de speciale Facebookpagina van de Oeletoeters.

Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Friso Sneek treft runner up Draisma Dynamo in halve finale Sport 18 uur geleden
Afbeelding
Ontdek Kinderdans bij Kunstencentrum Atrium! Cultuur 17 apr, 10:48
Afbeelding
Visles op OBS de Oudvaart Sneek Algemeen 15 apr, 08:48
Afbeelding
Aantal Friese woningen met zonnepanelen in 2,5 jaar tijd toegenomen met 81,2% Duurzaamheid 12 apr, 08:00
Afbeelding
Herdenk op 4 mei bij het Kazemattenmuseum Verhalen uit de buurt 11 apr, 12:00
Afbeelding
Bijna kwart Nederlanders heeft probleem met stoelgang Gezondheid 11 apr, 10:00
Afbeelding
Dieuwke Kramer uit Sneek maakt debuut als presentatrice bij Tijd Voor Volleybal Sport 10 apr, 15:49