Floor Schouten en Ithzak de Laat
Floor Schouten en Ithzak de Laat Foto: Comeback sports | MediaTribe

Olympisch shorttracker Itzhak de Laat lanceert zijn persoonlijke merk

Cultuur

Heerenveen – Itzhak de Laat kenmerkt zich als een veelzijdig artiest. Naast zijn topprestaties op het ijs weet Itzhak men te verrassen met zijn creatieve designs op de helmen van collega topsporters. Zijn artistieke kant is de belangrijkste trigger geweest voor Itzhak om zijn meerwaarde vast te leggen in een uniek merk, welke zojuist gelanceerd is. Hiermee wil hij de wereld laten zien welke combinatie hij te bieden heeft.

Itzhak heeft afgelopen jaren fantastische prestaties neergezet, maar zijn doel is nog niet bereikt. In zijn route richting de Olympische Spelen van 2022 wil hij de wereld meenemen in zijn unieke combinatie tussen topsport en kunst. Sportbureau Comeback sports gaat samen met Itzhak bouwen aan de bekendheid van zijn merk. De Laat over zijn stap: ‘Elke topatleet is ook maar een mens, die naast sporten ook andere kwaliteiten heeft. Naast mijn sport heb ik op creatief vlak de wereld wat te bieden en ik vind het mooi dat Comeback sports hier oog voor heeft. Zij zien in dat creativiteit één van de mooiste dingen in het leven is en zij omarmen dit ook. Samen zijn we in staat om aan mijn merk te werken’.

Olympisch goud

Zijn grote sportieve doel blijft onveranderd, namelijk: Olympisch goud! De Laat beseft dat er voor zijn doel meer komt kijken dan alleen keihard rijden. Zijn merk vertelt het unieke verhaal van Itzhak. Hij gelooft door vanuit zijn eigen merkwaarden te communiceren een eigen geluid te generen die recht doet aan zijn unieke talent.

Sportsmarketeer Floor Schouten over de samenwerking: ‘Wij hebben de basis van zijn merk, een visueel spektakel, onthult in het bijzijn van zijn trouwe team. Het startschot is hiermee gegeven. Samen met Itzhak gaan wij zijn merk uitrollen in de internationale markt’. 

Floor Schouten en Ithzak de Laat
de presentatie in het bijzijn van zijn trouwe team
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 1 uur geleden
En film af Nikolaj Arcel
Filmhuis Sneek toont The Promised Land met in de hoofdrol Mads Mikkelsen. Cultuur 8 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00
Afbeelding
Kleding inzamelingsactie G.V. De Stanfries 4 april in IJlst/Oosthem Sport 27 mrt, 15:27
Afbeelding
Inwoners centraal in gastvrij Súdwest-Fryslân Politiek 27 mrt, 15:25
Afbeelding
Groot onderzoek naar koopgedrag in Fryslân eind maart van start Politiek 26 mrt, 18:00
Afbeelding
VC Sneek H1 wint voorlaatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Vocasa H2 Sport 26 mrt, 15:00
Afbeelding
Aanvragen lening voor verduurzamen huis afgelopen 10 jaar verachtvoudigd Duurzaamheid 26 mrt, 08:00