zaterdag 15 augustus, 2020 21:11
Logo rondomvandaag.nl/Sneek

Optreden Weima en Van der Werf bij Lewinski

  Cultuur

Het duo Weima & vd Werf treedt dinsdasg 4 augustus op bij podium Lewinski in Sneek. Lewinski houdt zich uiteraard aan de corona-richtlijnen die op dat moment gelden. Je dient van tevoren te reserveren via het ticket op de website van Lewinski en het aantal gasten is beperkt.

Duo Weima & vd Werf speelt sinds de zomer van 1996 en heeft inmiddels al een behoorlijke naam opgebouwd. Zo'n 150.000 mensen hebben inmiddels kennis gemaakt met het duo tijdens live optredens. Weima & vd Werf beheersen de truc en weten wat te doen met publiek: een volledig kloppend duo qua muziek, beeld, spel en energie, zonder al teveel poespas. Dit heeft zijn weerslag op publiek die zij on the road mogen begroeten.

Het duo is fanatiek, gaat voor de volle 100% en speelt gedreven bij optredens. Met behulp van gitaar en bas en twee stemmen, zetten zij zaal naar zaal naar hun hand. Er worden krakers gespeeld, klassiekers worden afgewisseld met moderner werk en een Nederpop repertoire. Een greep uit de Top 2000 passeert de revue.

Meer berichten