maandag 6 juli, 2020 06:50
Logo rondomvandaag.nl/Sneek

Negen talentvolle bands donderdag in Bolwerk

  Cultuur

Negen bands van Kunstencentrum Atrium spelen donderdag 2 juli bij Poppodium Bolwerk in Sneek tijdens een speciale editie van Atrium on Tour. Vanwege de coronamaatregelen zijn de optredens verdeeld over drie tijdslots. Per tijdslot zullen drie bands optreden. Zo kan de anderhalve meter afstand worden gegarandeerd.

Voor een tijdslot zijn tickets van twee euro verkrijgbaar. De bands spelen bekende covers en eigen nummers. Atrium on Tour begint om 17.00 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur.

Van 17.00 tot 19.00 uur spelen de Skarnepeoples, Red Hot Chilli Kleppers en Vibes. Vanaf 19.00 uur Boys Squad, The ‘B’ Bunny’s en Funkystuff en vanaf 21.00 uur
Waterg8, On A Monday en Error.

De talentvolle bands worden bij Kunstencentrum Atrium gecoacht door docenten met veel podiumervaring. Atrium on Tour geeft hen de gelegenheid van zich te laten horen en een routine te ontwikkelen. De serie concerten op wisselende plekken in Sneek en omstreken is een initiatief van Pieterklaas de Groot, coördinator van de jazz- en popafdeling van Kunstencentrum Atrium.

Meer berichten