Afbeelding

Eerste 0.0 feest met Supergaande en Jack in Popodium Bolwerl in Sneek

Cultuur

SNEEK - Voor alle jongeren onder de 18 uit Sneek en omstreken, heeft poppodium Bolwerk wat nieuws, namelijk de 0.0. feesten. Een serie feesten, in samenwerking met sociaal collectief en Akte 2, met vette acts, te beginnen met Supergaande en de Rotterdamse rapper Jack!

Supergaande mag met een dikke 640.000 abonnees gerust een YouTube-sensatie noemen. Nesim El Ahmadi en Quentin 'Qucee' Correia droppen sinds 2016 talloze video's en vlogs: interviews op straat, een talkshow (te gast waren onder andere Tim Hofman, Boef, Famke Louise en Bokoesam) en wat al niet meer. De Metro Social Award voor Beste Youtuber die de twee hiervoor kregen, is meer dan terecht. Ook op muzikaal vlak hebben Nesim en Qucee niet stilgezeten. Solo, maar ook samen als DJ-duo. Als Supergaande brachten Qucee en Nesim de singles 'MOB', 'Pardon Doe Normaal' (die de gouden status bereikte), 'Wat Nog Meer' (ft. Keizer), 'In Je Town', 'Kijken Mag' (ft. Afro Bros) en 'Duits' uit. Op het podium komen deze eigen tracks live aan bod, ingebouwd in een dj-set vol party bangers van het moment.

Afgelopen jaar kwam Jack opeens de scene binnen en liet met uiteenlopende tracks horen dat hij van alle markten thuis is. Waar hij eerder op trap en wavy beats zijn skills al bewees, hoor je hem zingen op 'Op De Weg' en laat hij op 'Onvoorspelbaar' horen dat hij ook een boom-bap beat kan killen. Dat Jack talent heeft, is geen geheim meer. Zijn debuutproject Plan A, met featurings van onder andere 3Robi, Idaly en DJEZJA, kwam namelijk binnen op #3 van de Nederlandse Album Top 100.

Agenda

Wanneer: zaterdag 1 februari 2020

Wat: 0.0 met SUPERGAANDE EN JACK

Tijd & prijs:19.00 uur / vvk € 10,- zaal € 13,-   

Afbeelding
En film af Nikolaj Arcel
Filmhuis Sneek toont The Promised Land met in de hoofdrol Mads Mikkelsen. Cultuur 1 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 19 uur geleden
Afbeelding
Kleding inzamelingsactie G.V. De Stanfries 4 april in IJlst/Oosthem Sport gisteren
Afbeelding
Inwoners centraal in gastvrij Súdwest-Fryslân Politiek gisteren
Afbeelding
Groot onderzoek naar koopgedrag in Fryslân eind maart van start Politiek 26 mrt, 18:00
Afbeelding
VC Sneek H1 wint voorlaatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Vocasa H2 Sport 26 mrt, 15:00
Afbeelding
Aanvragen lening voor verduurzamen huis afgelopen 10 jaar verachtvoudigd Duurzaamheid 26 mrt, 08:00
Afbeelding
Scouting Jambowa Bolsward adopteert Marinemonument Verhalen uit de buurt 25 mrt, 20:00