Afbeelding

Legendary Albums Live

Cultuur

50 jaar nadat The Rolling Stones in 1969 hun gevierde album Sticky Fingers creëerden, presenteert Legendary Albums Live de plaat integraal in het theater.

Werd de verzameling songs destijds al unaniem geroemd als het creatieve hoogtepunt van Jagger, Richards & Co, ook een halve eeuw later zijn historische songs als Brown Sugar, Sister Morphine en Wild Horses nog steeds springlevend. De songs van de klassieker met de beroemde ritssluiting-hoes worden afgewisseld met achtergrondverhalen en videobeelden én natuurlijk komen ook de grootste hits van andere albums voorbij. Een onvergetelijke avond Stones-Satisfaction dus!

Jan Akkerman, Bert Heerink en de Bombitas nemen, samen met de LA Liveband, het materiaal vocaal en muzikaal voor hun rekening.

Comedy & Guitars
Comedy is cool, maar gitaren zijn nog veel cooler. Dus de muzikale en hilarische comedyshow 'Comedy & Guitars' is übercool! Een must see voor alle muziek-, gitaar- en comedy-liefhebbers.

Topcomedians Harry Glotzbach en Roel C. Verburg verzorgen een nieuwe en een in Nederland en België nog niet eerder vertoonde muzikale comedyshow. Deze multitalenten weten niet alleen met hun messcherpe grappen en komische observaties al jarenlang comedypodia en theaters te veroveren, maar ook met hun passie voor de gitaar. Zij weten als geen ander comedy te combineren met komische muzikale interactie. Het resultaat is een superchille en hilarische comedyshow, waarbij het publiek continu wordt verrast en meegenomen wordt op een muzikaal comedy-avontuur.

Spelend op zijn Flying V gitaar verovert Roel C. Verburg met groot succes in vele theaters zijn publiek, maar doet dit ook op festivals als Mysteryland, De Zwarte Cross en Lowlands. En waar bij de meeste cabaretiers de liedjes altijd een rustpunt in de voorstelling vormen, gaan bij Roel de grappen in hoog tempo door.

Woensdag 22 januari 2020 om 20.15 uur l Meer info en tickets klik hier

Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 5 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 17 uur geleden
En film af Nikolaj Arcel
Filmhuis Sneek toont The Promised Land met in de hoofdrol Mads Mikkelsen. Cultuur gisteren
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00
Afbeelding
Kleding inzamelingsactie G.V. De Stanfries 4 april in IJlst/Oosthem Sport 27 mrt, 15:27
Afbeelding
Inwoners centraal in gastvrij Súdwest-Fryslân Politiek 27 mrt, 15:25
Afbeelding
Groot onderzoek naar koopgedrag in Fryslân eind maart van start Politiek 26 mrt, 18:00
Afbeelding
VC Sneek H1 wint voorlaatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Vocasa H2 Sport 26 mrt, 15:00