Afbeelding
Foto: Witgoed Elektra Sneek

Ruim en overzichtelijk; Witgoed Elektra Sneek is blij met nieuwe locatie

Bedrijf in beeld

SNEEK – Na ruim een half jaar op de nieuwe locatie, heeft Witgoed Elektra Sneek de boel lekker aan de gang. Eindelijk zijn de vergunningen bij de gemeente rond, en kunnen ze zich concentreren op waar ze goed in zijn: Reparatie, onderhoud en verkoop van jong gebruikt witgoed en keukenapparatuur! Een nieuwe loods, een overzichtelijke werkplaats, alles onder controle.

Witgoed Elektra Sneek is gespecialiseerd in jong gebruikt witgoed. In hun nieuwe loods is genoeg ruimte om een ruime voorraad apparaten op te stellen. Het hart van het bedrijf is de werkplaats, waar alle machines grondig van top tot teen worden geïnspecteerd. Worden er mankementen gevonden, dan worden die verholpen. Daarna wordt het volledig gereinigd en pas dan gaat het de verkoop in.

Ronny, Jetske en Paul Toxopéus van Witgoed Elektra Sneek zijn erg tevreden met de nieuwe locatie: “We hebben nu een goede werkplaats en kunnen veel effectiever werken en hebben een goede test ruimte.” De deuren van de loods zijn voor klanten geopend. Een ruime voorraad apparaten is er te bezichtigen en natuurlijk is het mogelijk om de apparaten werkend te zien..

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Witgoed Elektra Sneek. “In onze service gaan we verder dan anderen. Zo geven we eigenlijk altijd drie maanden garantie, maar zou het apparaat bijvoorbeeld 2 weken na de garantie defect gaan, ruilen, of repareren we het alsnog onder garantie. We verkopen misschien wel gebruikte apparatuur, maar het moet wel goed zijn! We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden aan ons terug denken.”

Naast het verkoop van jong gebruik witgoed, doet Witgoed Elektra Sneek ook vele reparaties. Soms gebeurt dit aan huis en anders nemen ze het apparaat mee naar hun werkplaats. Brengt de klant het apparaat bij de werkplaats, dan worden er geen onderzoekskosten berekend, en er volgt altijd een prijsopgave ná onderzoek. Voor halen, en brengen wordt een klein bedrag gerekend. Reparaties op basis van no cure, no pay!”

Witgoed Elektra Sneek is een echt familiebedrijf geworden, u bent van harte welkom!

Kom gerust eens langs, of kijk op onze website voor een indruk.

Touwslagerstraat 10 l 8601 WE l Sneek
www.witgoedelektrasneek.nl

Afbeelding
Vereniging Ondernemend Sneek en Súdwest-Fryslân verwelkomen bezoekers met open armen Verhalen uit de buurt 7 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 13 uur geleden
Afbeelding
Het complete gids voor het onderhouden van je hottub of jacuzzi Algemeen 24 apr, 09:03
Afbeelding
Afraw Nation behaalt tweede plaats bij NK van UDO en kwalificeert zich voor EK in Duitsland Algemeen 23 apr, 09:01
Afbeelding
Deze zomervakantie niet al te ver van huis? Dit zijn 4 top vakanties dicht in de buurt! Recreatie & Ontspanning 22 apr, 15:20
Afbeelding
Arena Friso Sneek explodeert na golden set in waanzinnig duel Sport 22 apr, 10:27
Afbeelding
VC Sneek massaal in actie voor maand van de voedselbank Sport 22 apr, 09:00
Afbeelding
Friso Sneek zet forse stap richting finale play offs Sport 19 apr, 14:00