Afbeelding

Wat is Ecologisch Kringloopcentrum De KuubsKist?

Bedrijf in beeld

LEMMER - Ecologisch kringloopcentrum de KuubsKist in Lemmer is een van de grootste kringloopbelevingen van Nederland. Met meer dan vierduizend vierkante meter inspirerende en smaakvol ingerichte themaloodsen. Geen dag is bij ons hetzelfde en het aanbod wisselt bijna per uur. Curiosa, retro, kleding, kunst, speelgoed, boeken, cd's, platen, dvd's, hebbedingetjes, meubels enz., voor iedereen en voor iedere beurs wat wils.

Onze filosofie is dat de wereld ons slechts tijdelijk ter beschikking staat en dat we er dus verantwoord mee om moeten gaan willen we onze kinderen een leefbare toekomst bieden. Hierbij is verantwoorde recycling en hergebruik van goederen een voorwaarde.

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel en dat zie je overal terug. Van de biologische koffie en thee in ons gezellige koffiecafé tot het toiletpapier, het maximale hergebruik van goederen en de gerecyclede materialen die in het interieur (her)gebruikt worden.

Respect voor mens en milieu staat bij ons centraal. Door te recyclen en opnieuw beschikbaar stellen van gebruikte goederen geven we mensen met een kleine beurs gelegenheid om op een betaalbare manier hun leven in te richten. Wij vinden sociaal, maatschappelijk ondernemen belangrijk. Dat houdt in dat wij ons inzetten om veilige en prettige arbeidsplaatsen te creëren, waar mensen op hun eigen niveau en in hun eigen tempo kunnen werken. En van waaruit zij zich verder kunnen ontwikkelen.

Onze missie is om je een inspirerende, verrassende en complete kringloopbeleving te bieden vanuit een ecologisch maatschappelijk verantwoord perspectief. De kringloop als dagje uit! Lekker sneupen en inspiratie opdoen in de meest veelzijdige kringloop beleving van Nederland.

Informatie

Lemsterpad 22
8531 AA Lemmer
www.kringlooplemmer.nl

Afbeelding
Afbeelding
Het complete gids voor het onderhouden van je hottub of jacuzzi Algemeen 1 uur geleden
Afbeelding
Afraw Nation behaalt tweede plaats bij NK van UDO en kwalificeert zich voor EK in Duitsland Algemeen gisteren
Afbeelding
Deze zomervakantie niet al te ver van huis? Dit zijn 4 top vakanties dicht in de buurt! Algemeen 22 apr, 15:20
Afbeelding
Arena Friso Sneek explodeert na golden set in waanzinnig duel Sport 22 apr, 10:27
Afbeelding
VC Sneek massaal in actie voor maand van de voedselbank Sport 22 apr, 09:00
Afbeelding
Friso Sneek zet forse stap richting finale play offs Sport 19 apr, 14:00
Afbeelding
Het kiezen van de juiste auto- of motorverzekering Algemeen 19 apr, 11:14
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 19 apr, 08:00