Bernice Dijkhuis
Bernice Dijkhuis Foto: Elzo Dijkhuis

Een goede start van een nieuw seizoen

Sport

SNEEK - Eindelijk, na tijden mochten we weer gewoon een echte competitiewedstrijd spelen. Er is ondertussen aardig wat veranderd binnen het team: van vijf meiden hebben we helaas afscheid moeten nemen, maar ook hebben we vijf nieuwe toppers mogen verwelkomen. 

Als team hebben we besloten om toch een stapje terug te doen en weer te beginnen in de eerste district klasse, zodat er weer gewerkt kan worden aan een goede basis. Gisteravond stond de eerste wedstrijd op het programma tegen Azuro. Er waren veel gespannen gezichten rondom het zwembad, maar die waren snel weg toen de eerste goals werden gemaakt. 

Het spel was hier en daar nog wat slordig en de Sneekers waren nog niet helemaal op elkaar ingespeeld. Echter verbeterde dit tijdens het verloop van de pot en liepen de dames uit Sneek verder uit. Er vielen een aantal prachtige goals en de eerste winst is binnen: 11-6 in het voordeel van de thuisploeg! 

De volgende wedstrijd vindt 9 oktober plaats in zwembad It Rak in Sneek en begint om 18:40. 

Doelpunten: Joni de Graaf (4x), Bernice Dijkhuis (3x), Marinte Dijkhuis (2x) en Lea van Wijk en Gabriëlle Weiler (beide 1x). 

Afbeelding
Vereniging Ondernemend Sneek en Súdwest-Fryslân verwelkomen bezoekers met open armen Verhalen uit de buurt 10 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 15 uur geleden
Afbeelding
Het complete gids voor het onderhouden van je hottub of jacuzzi Algemeen 24 apr, 09:03
Afbeelding
Afraw Nation behaalt tweede plaats bij NK van UDO en kwalificeert zich voor EK in Duitsland Algemeen 23 apr, 09:01
Afbeelding
Deze zomervakantie niet al te ver van huis? Dit zijn 4 top vakanties dicht in de buurt! Recreatie & Ontspanning 22 apr, 15:20
Afbeelding
Arena Friso Sneek explodeert na golden set in waanzinnig duel Sport 22 apr, 10:27
Afbeelding
VC Sneek massaal in actie voor maand van de voedselbank Sport 22 apr, 09:00
Afbeelding
Friso Sneek zet forse stap richting finale play offs Sport 19 apr, 14:00