Afbeelding

Kom op avontuur in Sanjes Safari

Algemeen

FEANWALDEN - Sanjes Safari maakt zich op voor een mooie zomer. De afgelopen tijd heeft het park een grote transformatie ondergaan. Het speel- en dierenpark is nu één geheel en bovendien trendsetter als het gaat om interactieve speelomgeving. Naast spelen en bewegen wordt vooral je fantasie geprikkeld. Een bezoek aan Sanjes Safari is nu een groot avontuur. Wanneer kom jij op safari?

Van Sanjes Fertier naar Safari

De verandering is al duidelijk in de naam: van Sanjes Fertier naar Sanjes Safari. Hoewel er nog steeds genoeg vertier te vinden is, in het leukste speel- en dierenparadijs van Noord Nederland, dekt die naam niet langer de lading. Want naast spelen en bewegen, is fantasie een even belangrijke pijler geworden.

“We hebben een grote transformatie ondergaan”, legt beheerder Wimer Visbeek uit. “Wat voorheen een klimrek was, is nu een speellandschap geworden met een piratenboot. Er is een goudmijn, je kunt de code van de schat kraken en er is een TNT-bom verstopt die je kunt laten ontploffen. Dit is slechts een voorbeeld van de leuke elementen die we er aan toegevoegd hebben om de nieuwsgierigheid van kinderen te prikkelen.”

Er is een goudmijn, je kunt de code van de schat kraken en er is een TNT-bom verstopt die je kunt laten ontploffen.

Maar er is meer: denk aan een geitenvilla en een griezelgrot voor durfallen. “Eigenlijk zijn we de Efteling in het klein. Door dat het speel- en dierenpark nu één geheel is hebben we ruim drie hectare waar je heerlijke avonturen kunt beleven. We hebben overal een belevingscomponent aan toegevoegd. Daarmee zijn we trendsettend, want alles bedenken we zelf.”

Plezier met elk weertype

Het mooie daarnaast is dat het park een dermate breed aanbod heeft dat het met elk weertype te bezoeken is. Het is bovendien niet alleen geschikt voor families, ook volwassenen kunnen er terecht voor een leuke dag uit. “Mensen hebben enorm enthousiast gereageerd op de vernieuwingen. Ze zijn enthousiast over onze nieuwe huisstijl en de klantwaardering is nog hoger dan voorheen.” Nieuwsgierig geworden? Boek je tickets op sanjessafari.nl.

En film af Nikolaj Arcel
Filmhuis Sneek toont The Promised Land met in de hoofdrol Mads Mikkelsen. Cultuur 4 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 21 uur geleden
Afbeelding
Kleding inzamelingsactie G.V. De Stanfries 4 april in IJlst/Oosthem Sport 27 mrt, 15:27
Afbeelding
Inwoners centraal in gastvrij Súdwest-Fryslân Politiek 27 mrt, 15:25
Afbeelding
Groot onderzoek naar koopgedrag in Fryslân eind maart van start Politiek 26 mrt, 18:00
Afbeelding
VC Sneek H1 wint voorlaatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Vocasa H2 Sport 26 mrt, 15:00
Afbeelding
Aanvragen lening voor verduurzamen huis afgelopen 10 jaar verachtvoudigd Duurzaamheid 26 mrt, 08:00
Afbeelding
Scouting Jambowa Bolsward adopteert Marinemonument Verhalen uit de buurt 25 mrt, 20:00