Josée Peereboom van Humanitas Zuidwest Friesland (links) ontvangt de cadeaubonnen van Piety van der Veer van Sterk en Sveer.
Josée Peereboom van Humanitas Zuidwest Friesland (links) ontvangt de cadeaubonnen van Piety van der Veer van Sterk en Sveer.

‘Met hulp van lokale ondernemers zet Humanitas Zuidwest Friesland haar vrijwilligers in het zonnetje’

Samenleving

Súdwest-Fryslan - Humanitas Zuidwest Friesland zet, met de hulp van een aantal lokale ondernemers in Sneek, haar vrijwilligers in het zonnetje. Op de ‘Dag van de vrijwilliger’ op 7 december bedankt Humanitas Zuidwest Friesland al haar vrijwilligers coronaproof voor hun inzet met een kaart en attentie. Binnen de beperkingen in de huidige samenleving ondersteunen zij de deelnemers van Humanitas zo goed mogelijk. Ook nu maken zij het verschil voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. 

Alle vrijwilligers hebben als blijk van waardering een lokale cadeaubon ontvangen die te besteden is bij Douglas Sneek, De Korenbloem, Sterk en Sveer, Van der Velde Boeken, De Walrus en Zuivelhoeve in Sneek. Het bedrag van de cadeaubon kan in één keer bij één van de ondernemers besteed worden, maar de cadeaukaart mag ook in delen bij meerdere ondernemers worden ingeleverd. Iedere vrijwilliger kan zo geheel naar eigen wens een cadeau uitzoeken. Een prachtige samenwerking tussen deze lokale ondernemers in Sneek en Humanitas Zuidwest Friesland. 

Cadeaubon die vrijwilligers van Humanitas Zuidwest Friesland ontvangen.
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 49 minuten geleden
Afbeelding
Het complete gids voor het onderhouden van je hottub of jacuzzi Algemeen gisteren
Afbeelding
Afraw Nation behaalt tweede plaats bij NK van UDO en kwalificeert zich voor EK in Duitsland Algemeen 23 apr, 09:01
Afbeelding
Deze zomervakantie niet al te ver van huis? Dit zijn 4 top vakanties dicht in de buurt! Recreatie & Ontspanning 22 apr, 15:20
Afbeelding
Arena Friso Sneek explodeert na golden set in waanzinnig duel Sport 22 apr, 10:27
Afbeelding
VC Sneek massaal in actie voor maand van de voedselbank Sport 22 apr, 09:00
Afbeelding
Friso Sneek zet forse stap richting finale play offs Sport 19 apr, 14:00
Afbeelding
Het kiezen van de juiste auto- of motorverzekering Algemeen 19 apr, 11:14