Afbeelding

Theater de Koornbeurs neemt maatregelen coronavirus

Cultuur

Franeker – Theater de Koornbeurs heeft gisteren naar aanleiding van de landelijke maatregelen die getroffen worden tegen het Coronavirus, besloten om alle voorstellingen en films tot en met 31 maart te annuleren. Ook voorstellingen waar minder dan honderd bezoekers op af komen worden door het theater uit voorzorg geannuleerd. “We kiezen voor een duidelijke koers en nemen in deze dan ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid”, aldus Titia Huisman, directeur van theater de Koornbeurs. De kaarten die bezoekers reeds gekocht hebben voor een voorstelling blijven echter gewoon geldig.

In de aankomende periode gaat de Koornbeurs bekijken wat de mogelijkheden zijn rondom het verplaatsen van de geannuleerde voorstellingen. Alvorens daar een besluit over wordt gemaakt, wordt het advies van landelijke brancheorganisatie VSCD (Vereniging Schouwburg en Concertgebouwdirecties) afgewacht.

De Koornbeurs houdt haar bezoekers op de hoogte over de voortgang van zaken en communiceert eventuele ontwikkelingen op het moment dat deze bekend zijn. Voor vragen is het theater telefonisch en via e-mail bereikbaar.

Afbeelding
Vereniging Ondernemend Sneek en Súdwest-Fryslân verwelkomen bezoekers met open armen Verhalen uit de buurt 42 minuten geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 5 uur geleden
Afbeelding
Het complete gids voor het onderhouden van je hottub of jacuzzi Algemeen 24 apr, 09:03
Afbeelding
Afraw Nation behaalt tweede plaats bij NK van UDO en kwalificeert zich voor EK in Duitsland Algemeen 23 apr, 09:01
Afbeelding
Deze zomervakantie niet al te ver van huis? Dit zijn 4 top vakanties dicht in de buurt! Recreatie & Ontspanning 22 apr, 15:20
Afbeelding
Arena Friso Sneek explodeert na golden set in waanzinnig duel Sport 22 apr, 10:27
Afbeelding
VC Sneek massaal in actie voor maand van de voedselbank Sport 22 apr, 09:00
Afbeelding
Friso Sneek zet forse stap richting finale play offs Sport 19 apr, 14:00