Afbeelding

Snelle in Poppodium Bolwerk in Sneek

Cultuur

SNEEK - Snelle, geboren als Lars Bos, is een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat ook een gewone Hollandse dorpsjongen met een hazenlip een inspirerend succesverhaal kan vertellen. Zijn EP 'Beetje Bij Beetje' is al meer dan 70 miljoen keer gestreamd op Spotify. Hij nam een nummer op met Marco Borsato. Hij is veelvuldig op de Nederlandse televisie te zien. Hij ontving een platina plaat voor 'Scars'. Snelle gaat hard!

Snelle over zijn aanpak: "Doordat ik vrijwel alles relativeer heb ik over alles een – in mijn eigen beleving – interessante mening die ik op authentieke en soms vergezochte wijze in mijn liedjes verwerk. Zo geniet ik echt van het knutselen met woorden en het spelen met de manier waarop ik dingen zeg."

Regionaal support komt van Noorderlicht en bestaat uit BiggyWhy, Jelly en Basisbehoefte. Zij maken catchy urban hiphop en brengen die op het podium met onweerstaanbare energie. Ook zij scoren online goed: hun video voor 'Renault Clio' (een samenwerking met Ritselaar) werd op YouTube al meer dan 350.000 keer bekeken en het nummer heeft op Spotify al bijna een miljoen streams.

Het concert van Snelle is inmiddels uitverkocht.

Wanneer: Vrijdag 28 Feb 2020

SNELLE voorprogramma: NOORDERLICHT

Tijd: 20.00 uur / UITVERKOCHT

Afbeelding
Vereniging Ondernemend Sneek en Súdwest-Fryslân verwelkomen bezoekers met open armen Verhalen uit de buurt 7 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 12 uur geleden
Afbeelding
Het complete gids voor het onderhouden van je hottub of jacuzzi Algemeen 24 apr, 09:03
Afbeelding
Afraw Nation behaalt tweede plaats bij NK van UDO en kwalificeert zich voor EK in Duitsland Algemeen 23 apr, 09:01
Afbeelding
Deze zomervakantie niet al te ver van huis? Dit zijn 4 top vakanties dicht in de buurt! Recreatie & Ontspanning 22 apr, 15:20
Afbeelding
Arena Friso Sneek explodeert na golden set in waanzinnig duel Sport 22 apr, 10:27
Afbeelding
VC Sneek massaal in actie voor maand van de voedselbank Sport 22 apr, 09:00
Afbeelding
Friso Sneek zet forse stap richting finale play offs Sport 19 apr, 14:00