woensdag 23 september, 2020 04:24
Logo rondomvandaag.nl/Sneek

Annet de Jong Makelaardij klaar voor een frisse start!

SNEEK - Na ruim 40 jaar op het Kleinzand in Sneek te zijn gevestigd is het half februari a.s. zo ver. Het kantoor verhuist dan naar haar nieuwe locatie aan de Leeuwarderweg 19 in Sneek. Gelegen naast de rotonde en supermarkt Jumbo kunt u het kantoor niet missen.

De voormalige huisartsenpraktijk is de afgelopen maanden grondig verbouwd tot een modern kantoor met meerdere werkplekken en spreekruimtes. Ook zijn er 2 zeer royale appartementen gerealiseerd. Het appartement op de begane grond is nog beschikbaar voor huur.

Natuurlijk brengt een verhuizing een hoop drukte met zich mee. Toch doen we ons best om het werk zo veel mogelijk door te laten gaan tijdens deze verhuizing. Het kantoor is op 17 februari a.s. gesloten, maar telefonisch of per e-mail blijven we bereikbaar. Wij proberen het woningaanbod zo snel mogelijk op het nieuwe adres te laten zien, maar dat zal niet dezelfde dag al lukken.

Bent u gewend om tijdens uw wandeling door het centrum even in onze etalage naar het woningaanbod te kijken? Kom dan na 17 februari eens een kijkje nemen bij ons nieuwe kantoor aan de Leeuwarderweg 19. U bent van harte welkom!

Meer berichten