woensdag 23 september, 2020 05:21
Logo rondomvandaag.nl/Sneek

Weima & vd Werf yn it Frysk 2

5 jaar na hun eerste volledig Friestalige cd 'Yn it Frysk' komt het duo Weima & vd Werf met de opvolger 'Yn it Frysk 2'. Sinds 1996 uitgegroeid tot het popduo van Friesland dat bekend staat als een veelzijdig en sympathiek gitaarduo, dat zorgt voor de goede sfeer. Gitaar, bas en twee stemmen die perfect bij elkaar passen.

Naast een top2000 concept speelt het duo sinds 2014 eigen nummers in het Fries. Op het tweede album staan 13 nieuwe liedjes, aangevuld met 7 van het inmiddels uitverkochte eerste deel, in verschillende stijlen die binnen de popmuziek toereikend zijn. In Lewinski speelt het duo de nieuwe liedjes van de cd zoals 'Jaloersk op myn broers', 'Seis wiken' en 'De moarn' maar ook oudere nummers als ''t Komt altyd wol goed' en 'Do'. Ze vertellen over de nummers, waaruit blijkt dat ze beide nog altijd heel anders in het leven staan. Ze slingeren veel warmte de zaal in en zorgen voor een feel-good sfeertje op nivo… En dat mag ook wel na 23 jaar.

Informatie

Wanneer: zo 16 februari 2020

Tijd: 15:30

Waar: in Lewinski

Wilt u na-afloop van dit concert een hapje mee-eten? Dat kan! U kunt uw komst reserveren via onze website. Voor het concert van Weima & vd Werf gaan we 'met de pet rond'. We hopen u te zien!

www.weimavdwerf.com

Meer berichten