zaterdag 18 januari, 2020 07:20
Logo rondomvandaag.nl/Sneek

Informatieavond in Sneek over les- en cursusaanbod voorjaar 2020

SNEEK - Kunstencentrum Atrium houdt woensdag 8 januari een informatieavond op haar leslocatie in Sneek. Diverse docenten zijn van 17.00 tot 20.00 uur aanwezig en geven informatie over de voorjaarscursussen op het gebied van muziek, theater, dans, fotografie, musical en beeldende kunst. De cursussen voor kinderen, jongeren en volwassenen beginnen veelal in januari of februari en duren tot aan de zomer.

De cursussen vinden plaats in Sneek of een van de andere ruim twintig leslocaties in Súdwest-Fryslân. Een greep uit het aanbod: fotografie, djembé, keramiek, klassiek ballet voor volwassenen, KinderKunstKlas, Muziek Op Schoot (kinderen tot circa 2 jaar), Muzikale Peuterpret (kinderen 2 tot 4 jaar), Toveren met Muziek (kinderen 5 tot 8 jaar), tekenen, (impressionistisch) schilderen, theatermaken, improvisatietheater, grimeren en visagie.

Van 18.30 tot 19.30 uur is er een open les moderne dans voor beginnende dansers vanaf 12 jaar.

Ook kan meer informatie worden verkregen over Distance Learning. Bij Kunstencentrum Atrium is het mogelijk om vanuit huis muziekles te krijgen via een online verbinding. Hierbij wordt voor het geluid gebruikt gemaakt van de jamLink, een apparaat dat samen online muziek maken zonder vertraging mogelijk maakt. Er is Distance Learning voor gitaar (akoestisch, elektrisch, bas), jazzpiano, keyboard en zang.

Meer informatie over het les- en cursusaanbod en inschrijving via kunstencentrumatrium.nl.

Datum:                Woensdag 8 januari 2020 

Locatie:                Kunstencentrum Atrium, Oud Kerkhof 11, 8601 EE, Sneek

Tijd:                       17.00 - 20.00 uur
 

Meer berichten

RondOm SneekLees de krant online