zaterdag 19 september, 2020 00:46
Logo rondomvandaag.nl/Sneek
Foto:

Hoe ben je bij de club betrokken geraakt?

Meneer Gerritsen vertelt over La Boule au But: 

De vraag hoe ben je bij de club gekomen is simpel te beantwoorden, mijn vrouw en ik liepen in Sneek en kwamen een kennis tegen, we stonden te praten en hij zei dat hij die middag ging boulen en vroeg ons voor de zoveelste keer, kom eens kijken. Nu dat heb ik gedaan, want elke woensdag middag als er geen wedstrijden zijn kan er vrij gespeeld worden. Al snel kreeg ik de smaak te pakken en ben er nu niet meer weg te slaan. Ook op zaterdag middag als er geen wedstrijden zijn kan er vrij gespeeld worden en zijn er altijd vele spelers aanwezig.

Op dinsdagavond is een wedstrijd avond alleen voor club leden. Dit is een zomer en winter gebeuren, In de winter zijn er meer wedstrijden en daar komen veel spelers van elders, een heel gebeuren altijd weer. Deze mensen willen graag spelen in de verwarmde hal en winnen dan de nodige prijzen welke door de club beschikbaar worden gesteld.

Gezellig is het er altijd, er is niet voor niets een kantine. Kijk even op de site van de NJBB ( Nederlandse Jeude Boel Bond) U zal verbaast zijn over het aantal toernooien de bij na dagelijks georganiseerd worden.

Meer berichten