zaterdag 4 april, 2020 00:36
Logo rondomvandaag.nl/schouwen-duiveland
Jolanda Kloet

Je kind weer lekker in zijn vel

  Zorg en Welzijn

De ontwikkeling van je kind kan tijdelijk niet lekker verlopen. Dit kan zich uiten in allerlei psychische of lichamelijke klachten. Personal Coach en Kinesiologe Jolanda Kloet ziet in haar in mijn praktijk veel kinderen met faalangst en gebrek aan zelfvertrouwen. Maar ook met slaapproblemen, allergieën, hoofd- of buikpijn, leer- en gedragsproblemen.

Ben je op zoek bent naar manieren waarbij je kind stress beter leert te hanteren en het lichaam gezond te houden dan kan Personal Coach en Kinesiologe Jolanda Kloet je daarbij helpen.

Stressvermindering
Kinesiologie is een methode die spier- en energieversterkend werkt om het lichaam weer in goede conditie te helpen en te houden. Door het zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren verminderen of verdwijnen klachten en verbetert de gezondheid. Dit zorgt ervoor dat je kind weer lekker in zijn vel zit en alle uitdagingen in het leven beter aankan.

Als je een aanvullende zorgverzekering hebt worden de consulten (gedeeltelijk) vergoed. Kijk je zorgverzekering hier op na. Kinesiologie kan goed samengaan met andere behandelingen, regulier of alternatief.

Zelf aan de slag met Kinesiologie?
Regelmatig starten cursussen spiertesten en kinesiologie, voor professionals én persoonlijk gebruik. Kijk op de website waar en wanneer de volgende cursussen gepland staan. Ook voor een lezing of workshop op locatie kun je contact opnemen met de praktijk.

Praktijk voor Kinesiologie Jolanda Kloet
Spuislop 8A
4318 AX Brouwershaven
tel: 06-18363937
www.kinesiologiebalans.nl

Meer berichten