Wouter de Vries en Daniël Lodders gaan ondernemers helpen groeien
Wouter de Vries en Daniël Lodders gaan ondernemers helpen groeien Foto: PR

Schouwse ondernemers ambassadeur in groeiprogramma Dockwize

Zakelijk

Zierikzee - Op 10 december gaat een groeiprogramma van start waarin 8 Zeeuwse ondernemers de kans krijgen te groeien met hun bedrijf en op die manier een bijdrage te leveren aan het creëren van 3000 extra banen in de komende 5 jaar. Dus groei voor hun bedrijf, maar ook voor Zeeland als provincie. 

Het initiatief komt van Dockwize uit Vlissingen, de organisatie die innovatieve ondernemers in Zeeland aanspoort en ondersteunt met onder andere programma’s, huisvesting, financiering en events. Dockwize heeft naast een eigen programmateam drie ambassadeurs aangetrokken om het plan extra kracht bij te zetten: de Schouwse Wouter de Vries van Your Surprise en Daniël Lodders van Saman Groep en Wim Bouman, horecabaas en BGB Office Solutions (voorheen Bouman Kantoor Totaal).

Deze Zeeuwse groeiondernemers gaan met de 8 geselecteerde ondernemers twee jaar lang aan de slag met twaalf tweedaagse sessies en tussentijdse intensieve begeleiding, waarin de deelnemers uitgedaagd worden om alles uit zichzelf te halen. Dat betekent dat ze ook open moeten staan voor verandering, feedback en sparring. Dokwize laat weten: “We slaan met dit programma de handen ineen om impact te maken op de Zeeuwse economie. Het mkb is de banenmotor van Zeeland. Door hen te stimuleren in hun groei creëren we die nieuwe 3000 nieuwe banen en zorgen we dat talent in Zeeland blijft of naar Zeeland wil komen. Op deze manier zetten we Zeeland op de kaart als innovatieve regio en versterken we onze innovatiekracht en concurrentiepositie.”

Om een van de 8 plekken te bemachtigen, moeten ondernemers een pitch aanleveren. Voor meer informatie zie www.dockwize.nl/programmas/maak-je-groeiambities-waar  

Afbeelding
Weerman Piet Paulusma (65) overleden aan de gevolgen van kanker Algemeen 21 mrt 2022, 12:00
Afbeelding
Friesland doet onderzoek naar contract met Russisch Gazprom Algemeen 25 feb 2022, 18:00
Afbeelding
Bloeizone Fryslân Tour brengt vrouwelijke wielertop naar Friesland Sport 24 feb 2022, 20:00
Afbeelding
Deze dertien Friezen zijn actief op de Olympische Winterspelen 2022 Sport 4 feb 2022, 12:00
Afbeelding
Column Linda: Scheiden, stress en toch in balans. Hoe dan? Column 5 jul 2021, 12:00
Afbeelding
Is Leeuwarden klaar voor Marleen Stoelwinder? Cultuur 29 jun 2021, 12:00
Afbeelding
Gemeente Ooststellingwerf wordt dementievriendelijk Gezondheid 21 jun 2021, 12:00
Afbeelding
Redacteur Melissa probeert Calendar Blocking Gezondheid 11 jun 2021, 16:58

Meest gelezen

WonenWonen

Meeste reacties

Zakelijk