zaterdag 26 september, 2020 13:41
Logo rondomvandaag.nl/schouwen-duiveland
Foto: Market Plaza

Market Plaza Burgh-Haamstede lanceert nieuw concept

  Zakelijk

In Market Plaza in Burgh-Haamstede zal een nieuw concept worden gelanceerd: de FoodBooth, komende tijd wordt er begonnen met de aanpassingen van het pand, in de tussentijd wordt er in de voorbereiding al naar nieuwe medewerkers gezocht.

De Market Plaza FoodBooth is een gloednieuw en spannend concept van een trendy bistro tussen de winkels van Market Plaza Burgh-Haamstede. In de FoodBooth verwennen we gasten met drank en spijs die passen bij het seizoen: snel, makkelijk maar vooral lekker!

Voor dit nieuwe concept zijn we nu op zoek naar enthousiaste medewerkers. Als medewerker FoodBooth ben je zowel gastheer of -vrouw als meester-kok. Na een gedegen voorbereiding (o.a. mise-en-place) verzorg je de bestelling van gasten precies volgens hun wens. Samen met je collega’s bedenk je het weekmenu en zorg je dat de FoodBooth tip top in orde is volgens de HACCP-norm.

Heb jij die mooie combinatie van verkoper én foodie in je, en wil je graag in de horeca werken maar ook wel eens ’s avonds of een weekend vrij zijn? Solliciteer dan nu naar deze vacature.

Meer berichten