Arwin de Ruiter
Arwin de Ruiter Foto: Adrie Aarnoudsd

BCON Energy Systems helpt u energie te besparen

Wonen

Sint Annaland – De energiemarkt is meer in beweging dan ooit. De huidige ontwikkelingen zetten veel mensen aan het denken over energiebesparing. BCON Energy Systems kan u op dat gebied advies geven en is gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen, laadpalen voor elektrische auto’s en airconditioning installaties.

BCON Energy Systems was zijn tijd aardig vooruit en dat heeft nu het grote voordeel dat u met een betrouwbare en ervaren partner in zee gaat wanneer je bij het Thoolse bedrijf terecht komt. Accountmanager Arwin de Ruiter vertelt: “BCON Energy Systems bestaat al bijna vijftien jaar. Oprichter en eigenaar Dick Bruijnzeel zag toen al dat duurzaamheid belangrijk zou worden. Inmiddels zien we dat heel veel bedrijven en particulieren toch kiezen voor duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen en elektrisch rijden.”

Beste investering

Het bedrijf startte met de verkoop en installatie van zonnepanelen. Later zijn daar producten als laadpalen voor elektrische auto’s bij gekomen en ook airco’s. Die laatste klinkt volgens Arwin misschien niet zo duurzaam. “Toch zien we dat wel als zodanig. Men gebruikt deze om te koelen, maar ook om te verwarmen en dan is dat altijd beter dan het gebruik van gas.” Zonnepanelen waren in het begin van het bestaan van BCON Energy Systems niet gemakkelijk aan de man te brengen. Dat is gelukkig veranderd. Arwin: “Ze zijn natuurlijk steeds beter ontwikkeld. Een paneel brengt nu veel meer vermogen op en de aanschaf is voordeliger geworden. Er is in feite geen investering die zo snel zo veel ‘winst’ opbrengt als zonnepanelen.”    

Eerlijk advies

Wanneer u besluit voor zonnepanelen te kiezen, kan BCON Energy Systems alles van begin tot eind voor u verzorgen. Arwin komt langs voor een oriënterend gesprek en om uw specifieke situatie te bekijken. “We geven altijd eerlijk advies. Het product moet exact aansluiten op de behoefte van de klant. We kunnen een compleet plan maken, bijvoorbeeld ook met een laadpaal voor de elektrische auto. Het mooiste is natuurlijk wanneer je een elektrische auto gratis kunt laden via de zonnepanelen als de zon schijnt.” Vervolgens maakt Arwin een offerte en voor er daadwerkelijk gestart wordt met installatie, komt er altijd eerst nog een monteur checken of het technisch allemaal klopt en mogelijk is. “Op die manier voorkomen we problemen achteraf,” legt Arwin uit. “Het is voor ons belangrijk dat mensen met een goed gevoel terugkijken op ons werk. Wat we beloven, dat doen we ook.” 

BCON Energy Systems B.V.
Nieuwlandseweg 5
4697 RK Sint-Annaland
T: 0166-654335
E: info@bcon-energysystems.nl

www.bcon-energysystems.nl

Afbeelding
Weerman Piet Paulusma (65) overleden aan de gevolgen van kanker Algemeen 21 mrt 2022, 12:00
Afbeelding
Friesland doet onderzoek naar contract met Russisch Gazprom Algemeen 25 feb 2022, 18:00
Afbeelding
Bloeizone Fryslân Tour brengt vrouwelijke wielertop naar Friesland Sport 24 feb 2022, 20:00
Afbeelding
Deze dertien Friezen zijn actief op de Olympische Winterspelen 2022 Sport 4 feb 2022, 12:00
Afbeelding
Column Linda: Scheiden, stress en toch in balans. Hoe dan? Column 5 jul 2021, 12:00
Afbeelding
Is Leeuwarden klaar voor Marleen Stoelwinder? Cultuur 29 jun 2021, 12:00
Afbeelding
Gemeente Ooststellingwerf wordt dementievriendelijk Gezondheid 21 jun 2021, 12:00
Afbeelding
Redacteur Melissa probeert Calendar Blocking Gezondheid 11 jun 2021, 16:58

Meest gelezen

WonenWonen

Meeste reacties

Zakelijk