zaterdag 5 december, 2020 22:43
Logo rondomvandaag.nl/schouwen-duiveland
Foto: SV Duiveland

SV Duiveland opent virtuele kantine

  Verenigingen

Nu de sporters van SV Duiveland elkaar niet in het echt in de kantine kunnen treffen gaat aanstaande zaterdag hun virtuele kantine via Zoom weer open. Om er een echt einde van de week borrelmoment van te maken, biedt de club de gelegenheid om een bier- of wijnpakketje thuis te laten bezorgen. 


Er zijn 2 soorten pakketjes samengesteld. Een bierpakketje bestaande uit 3 speciaalbieren en bijbehorende chips/noten en een wijnpakketje bestaande uit een fles wijn, naar keuze rood of wit, in combinatie met worst en kaas.

Beide pakketten zijn verkrijgbaar voor 10 euro. Te bestellen tot en met donderdag 12 november bij Hans van der Have, via app 06-28918859 of via mail hansvanderhave@hetnet.nl Belangrijk om te vermelden: aantal bier- en/of wijnpakketjes (bij wijn aangeven rood of wit) en het bezorgadres. Bezorgmoment zal zijn tussen 15.45 - 16.30 u. Bezorging is mogelijk van Bruinisse tot Zierikzee.

De zoomsessie start om 16.30 uur en duurt tot 18.00 uur. Afhankelijk van de belangstelling zal er ook weer aan het Rad van Avontuur gedraaid worden.

Meer berichten