Afbeelding
Foto: Ben Seelt

Leren golfen op Golfclub Grevelingenhout in Bruinisse?

Sport

Ervaar nu voor een aantrekkelijk aanbod dat golf de sport bij uitstek is om te genieten. 

Steeds meer mensen van jong tot oud gaan golfen. Golfbaan Grevelingenhout in Bruinisse biedt golfers nu een zeer aantrekkelijk aanbod om voor 199,- Euro tot het einde van dit jaar te komen spelen. 

Marjoke Maurits-Tieleman bestuurslid Grevelingenhout: “We proberen de golfsport voor iedereen toegankelijk te maken door dit aantrekkelijke tarief van onbeperkt spelen voor 199,- tot het einde van het jaar. Voor degenen die willen starten met golfen of hun golfspel willen verbeteren, organiseren we verschillende cursussen. Kennismaken met golf kan door te starten met de beginnerscursus. Voor het bedrag van 99 Euro krijg je 6 golflessen in groepjes tot maximaal 8 personen van onze golfpro en kun je uitproberen of golf iets voor je is. Naast de lessen kun je gebruik maken van de oefenfaciliteiten. Heb je de beginnerscursus afgerond, dan kun je besluiten de vervolgcursus te volgen. Eventueel in een groep, maar je kunt dan ook kiezen of je individueel lessen volgt. Golf is een uitdagende sport en leer je door veel te oefenen en te spelen. Wanneer je het spelletje hebt ontdekt en leuk vindt, dan kan ik je beloven dat je er niet snel op uitgekeken raakt.”

Samen of alleen spelen

“Wat golf zo bijzonder maakt, is dat je het prima alleen kunt spelen maar ook samen met je familie of je vrienden. Ben je alleen en lijkt het je wel leuk om te golfen met anderen of kennis te maken met ander golfers van Grevelingenhout, aarzel dan zeker niet. De vrijwilligers van de vereniging Grevelingenhout organiseren allerlei activiteiten voor ervaren en minder ervaren golfers. Op die manier leer je snel mensen kennen. Niet alleen is het gezellig om met anderen te golfen, maar je leert ook van elkaar. Zo zijn onlangs onze nieuwe leden welkom geheten op de speciaal voor hen georganiseerde introductiedag. De nieuwe leden kregen informatie over de activiteiten van de club, maakten kennis met tal van vrijwilligers en aansluitend hebben zij samen met andere leden een wedstrijd gespeeld. Het was een enorm gezellige dag, aldus Marjoke.” 

Naast de golfbaan en de oefenfaciliteiten, beschikt de club ook over een uitgebreide golfshop en Brasserie. Brasserie Grevelingenhout staat voor genieten in een prachtige omgeving. Met uitzicht op de dubbele green van hole 9 en 18, is het genieten van lunch, diner of een hapje met een drankje. 

De beginnerscursus die start op 23 september aanstaande kan worden geboekt via https://golfstart.golf.nl

Voor meer informatie zie de website www.grevelingenhout.nl.Voor telefonisch contact via tel. 0111 – 48 26 50 of mail naar: golfclub@grevelingenhout.nl Onze medewerkers van de receptie staan graag voor u klaar om u meer informatie te verstrekken. 

Afbeelding
Weerman Piet Paulusma (65) overleden aan de gevolgen van kanker Algemeen 21 mrt 2022, 12:00
Afbeelding
Friesland doet onderzoek naar contract met Russisch Gazprom Algemeen 25 feb 2022, 18:00
Afbeelding
Bloeizone Fryslân Tour brengt vrouwelijke wielertop naar Friesland Sport 24 feb 2022, 20:00
Afbeelding
Deze dertien Friezen zijn actief op de Olympische Winterspelen 2022 Sport 4 feb 2022, 12:00
Afbeelding
Column Linda: Scheiden, stress en toch in balans. Hoe dan? Column 5 jul 2021, 12:00
Afbeelding
Is Leeuwarden klaar voor Marleen Stoelwinder? Cultuur 29 jun 2021, 12:00
Afbeelding
Gemeente Ooststellingwerf wordt dementievriendelijk Gezondheid 21 jun 2021, 12:00
Afbeelding
Redacteur Melissa probeert Calendar Blocking Gezondheid 11 jun 2021, 16:58

Meest gelezen

WonenWonen

Meeste reacties

Zakelijk