woensdag 23 september, 2020 20:41
Logo rondomvandaag.nl/schouwen-duiveland

NIEUW IN ZIERIKZEE : SALSA EN BACHATA LADIES STYLING

  Sport

Hou je van dansen , maar zit een salsa- of bachata danscursus er nu even niet in omdat je geen vaste danspartner hebt , dan is dit voor dames een leuk alternatief . Salsa/bachata ladies styling is bedoeld voor vrouwen die houden van dansen op latin muziek en die graag wat meer “flavour” en personality aan hun bewegingen toe willen voegen. 

“Gezellig met een groep dames onder elkaar leer je hoe je armen en body movement kunt gebruiken om je bewegingen er vrouwelijker uit te laten zien . Je leert sierlijker en zelfverzekerder te bewegen. Goed voor houding en uitstraling . Allemaal dingen die je als de coronaperiode voorbij is en er weer met wisselende partners gedanst kan worden ook kunt toepassen tijdens het dansen op de vele salsaparty’s die ongetwijfeld weer zullen komen ”, aldus Petra Hoek, die de lessen gaat geven . 

De cursus (10 lessen) begint met 2 gratis proeflessen : op dinsdag 1 en 8 september van 19.30 – 20.30 uur in Aula Noord van de Pieter Zeeman scholengemeenschap in Zierikzee. Dit is een grote zaal en er kan goed geventileerd worden, dus coronaproof. Voor een gratis proefles: stuur een berichtje naar 06-2216816 .

Petra verzorgt ook gewone salsa en bachatalessen . Momenteel alleen voor vaste danskoppels , dus geen partnerwisseling tijdens de les . Voor meer info : zie www.petrahoek.nl 

Meer berichten