Man komt om bij brand in Zonnemaire | RondOm Vandaag regionaal nieuws voor Schouwen-Duiveland
zaterdag 23 januari, 2021 02:51
Logo rondomvandaag.nl/schouwen-duiveland
Foto: Yaël van Tol

Man komt om bij brand in Zonnemaire

  Politie

Een uitslaande brand heeft afgelopen nacht een woonhuis in Zonnemaire volledig verwoest. De brandweer trof in de woning een overleden persoon aan.


De brand in een hoekwoning aan de Beatrixstraat in Zonnemaire werd omstreeks 03.45 uur ontdekt en was bij aankomst van de brandweer al uitslaand. Omdat de brand inmiddels ook al was overgeslagen naar een naastgelegen woning is er om 04.00 uur opgeschaald naar middelbrand.

De brand is bestreden door twee tankautospuiten, een hoogwerker en een waterwagen. De woning waar de brand is ontstaan is volgens de brandweer volledig uitgebrand. Ook de naastliggende woning is door de brand onbewoonbaar geworden. Door de inzet van de brandweer kon worden voorkomen dat de brand verder uitbreidde naar een derde woning.

Omdat het lange tijd onduidelijk was of er nog mensen in de woning aanwezig waren, stonden er twee ambulances stand-by. Ondanks de inzet van de hulpdiensten is er in de woning een lichaam van een man aangetroffen. Volgens de politie gaat het vermoedelijk om de bewoner van de woning. Na de werkzaamheden van de brandweer gaat de politie starten met een forensisch onderzoek in de woning.  

Bron: 112Schouwen

Meer berichten