Bestuurder gevlucht na ongeluk bij Nieuwerkerk | RondOm Vandaag regionaal nieuws voor Schouwen-Duiveland
zaterdag 23 januari, 2021 03:29
Logo rondomvandaag.nl/schouwen-duiveland
Foto: Yaël van Tol

Bestuurder gevlucht na ongeluk bij Nieuwerkerk

  Politie

De bestuurder van een personenauto is dinsdagavond na een zware crash op de N59 ter hoogte van Nieuwerkerk gevlucht. De politie startte een onderzoekLater op de avond meldde een betrokken persoon zichzelf op de huisartsenpost in Zierikzee. Die persoon is met onbekende verwondingen met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. 


De hulpdiensten werden omstreeks 22.00 uur met spoed opgeroepen nadat er een personenauto meerdere keren over de kop was geslagen en in een sloot naast de weg tot stilstand was gekomen. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de auto leeg te zijn en was/waren de inzittende(n) gevlucht.

De brandweer heeft de naastgelegen weilanden en sloten gecontroleerd met een warmtebeeldcamera om er zeker van te zijn dat er niemand uit de auto geslingerd was. Ook zijn er auto’s in de omgeving van het ongeval gecontroleerd door de politie en is er een politiehond ingezet. Door het ongeval was één rijbaan een uur afgesloten voor verkeer. Het is nog niet bekend waarom de bestuurder gevlucht is.

Meer berichten