dinsdag 4 augustus, 2020 16:53
Logo rondomvandaag.nl/schouwen-duiveland

Houd grip op uw geld met de Geldkrant Schouwen-Duiveland

  Financieel

Gemeente Schouwen-Duiveland brengt deze week de Geldkrant uit in samenwerking met het Nibud.

De Geldkrant wordt huis-aan-huis verspreid op Schouwen-Duiveland. De digitale versie staat op de gemeentelijke website: www.schouwen-duiveland.nl. Het is een handige wegwijzer voor inwoners. In de Geldkrant staan tips om met weinig geld rond te komen, maar ook om de financiële administratie op orde te krijgen en te houden. Verder bevat de Geldkrant informatie over regelingen van de gemeente Schouwen-Duiveland voor wie weinig inkomen heeft. Ook bevat het een overzicht van organisaties die waar nodig hulp en ondersteuning kunnen bieden.  

Wethouder Cees van den Bos beveelt de Geldkrant van harte aan: “Rondkomen met geld is soms een hele uitdaging. Zeker als u weinig inkomen hebt of onverwachts met hoge kosten te maken krijgt. En soms gebeuren er dingen waardoor u uw geldzaken weer op een rijtje moet zien te krijgen. Daar is de huidige coronacrisis een overduidelijk voorbeeld van. Juist dan is het belangrijk om over uw financiën te praten en in contact te komen met mensen en organisaties die u kunnen helpen. Hoe eerder, hoe beter. Deze Geldkrant helpt u op weg met nuttige tips en handige informatie.”

Arjan Vliegenthart, directeur Nibud: “Juist in deze tijd is het belangrijk om naar je inwoners te gaan staan. Ik vind het mooi dat de gemeente Schouwen-Duiveland en het Nibud met een speciale Geldkrant mensen van heel concreet advies kunnen voorzien hoe ze in financieel onzekere tijden het hoofd boven water kunnen houden.”

Meer berichten