zaterdag 8 augustus, 2020 19:41
Logo rondomvandaag.nl/schouwen-duiveland
Foto:

Programma CAS bekend: The Script en Kensington op podium

  Evenement

Ouddorp – De organisatie van Concert at Sea heeft de line-up bekend gemaakt voor het evenement op 25, 26 en 27 juni 2020. Er staan weer grote namen op het podium van inmiddels een van de grootste festivals van Nederland.

Niemand minder dan The Script, Kensington en Crowded House komen naar de Brouwersdam. Het driedaagse festival mag verder rekenen op de komst van Krezip, Chef'Special, Direct, André Hazes, Racoon, Miss Montreal, Snelle & Live Band, Ronnie Flex & Deuxperience, Suzan & Freek, Van Dik Hout, Tabitha, Maan, Diggy Dex, The Dirty Daddies en Wipneus & Pim.

Start kaartverkoop
Op donderdag 28 november is de kaartverkoop van start gegaan op www.concertatsea.nl. Er zijn dagkaarten, tweedaagse, driedaagse weekendkaarten en overnachtingsarrangementen in de verkoop. Tickets koop je op naam kun je vanaf 1 februari personaliseren. Bestellingen worden gescreend op zwarthandel. Deze kaarten worden geannuleerd en komen opnieuw in de verkoop. Doorgaans zijn weekendkaarten voor het festival binnen enkele uren uitverkocht.

Meer berichten