zaterdag 8 augustus, 2020 20:00
Logo rondomvandaag.nl/schouwen-duiveland

Kerstmarkt Bruinisse

  Evenement

BRUINISSE - Op 13 en 14 december is er een kerstmarkt in Dorpshuis de Vanger in Bruinisse. Er is van alles georganiseerd om er twee fantastische dagen van te maken. 

Een groot aantal ondernemers hebben zich aangemeld om met een stand aanwezig te zijn op deze kerstmarkt. Er is veel diversiteit en voor ieder wat wils. Zelfs aan de kinderen is gedacht. Zij mogen komen knutselen in de kantine en maken met hun knutselwerk kans op een leuke prijs.  

Loterij

Tijdens de kerstmarkt ontvangt u, als u iets koopt bij 1 van de standhouders, een lootje. Dit lootje geeft u kans op een prijs tijdens de loterij op zaterdagmiddag rond 15.30 uur. U moet hiervoor wel aanwezig zijn tijdens de trekking.

Wedstrijd

Wie bakt het lekkerste gebak met kerst als thema? U kunt uw gebakje tot 15:00 uur inleveren op zaterdag 14 december in de kantine van het dorpshuis. De winnaar zal na de uitslag van de loterij worden bekend gemaakt.

Muziek

Tijdens de kerstmarkt zijn er diverse muzikale optredens. Deze worden verzorgd door:

Vrijdag 13 december: muzikale gezelligheid door Constance Wolff

Zaterdag 14 december om 11 uur: optreden van Annette Jumelet met haar leerlingen en Maarten Bruynes

Zaterdag 14 december om 14 uur: optreden van het Oosterlands Oranjekoor in Dickenstijl

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Dorpshuis de Vanger. Wilt u weten welke ondernemers op deze kerstmarkt staan? Bekijk dan de afbeelding onder dit bericht.

Meer berichten